Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,676 Members 52,488 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

lg l9 II (D605) brand

Tip us?
 
fenomeno83
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1159
Posts: 600
Join Date: Jul 2008
Location: Siracusa

 
DONATE TO ME
Default lg l9 II (D605) brand

Hi. I want buy L9 II (D605), for my girlfriend, but it is BRANDED.
can I flash a stock firmware unbranded and root the phone?
Are there any links to do this?
thanks
If you like my works, offer me a beer

 
fenomeno83
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1159
Posts: 600
Join Date: Jul 2008
Location: Siracusa

 
DONATE TO ME
Up............
If you like my works, offer me a beer

 
[W]ar[H]ead
Old
#3  
[W]ar[H]ead's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 124
Join Date: Apr 2011
Location: Poland

 
DONATE TO ME
Yes it's possible

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka

LG Optimus L9 II (D605) / Stock JB (4.1.2) / Stock Kernel (3.4.0)

My Twitter: @warheadr1
The Following User Says Thank You to [W]ar[H]ead For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
fenomeno83
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1159
Posts: 600
Join Date: Jul 2008
Location: Siracusa

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by [W]ar[H]ead View Post
Yes it's possible

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka
Thanks. Can you write link with stock no branded ROM?
If you like my works, offer me a beer

 
[W]ar[H]ead
Old
#5  
[W]ar[H]ead's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 76
Posts: 124
Join Date: Apr 2011
Location: Poland

 
DONATE TO ME
Here you have link to all D605 stock roms: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37

Europe Open is debranded

Wysłane z mojego LG L9 II (D605) przy użyciu Tapatalka

LG Optimus L9 II (D605) / Stock JB (4.1.2) / Stock Kernel (3.4.0)

My Twitter: @warheadr1
The Following User Says Thank You to [W]ar[H]ead For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kilk3nny
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Mar 2012
Location: Milano
In the developer thread there are the instructions, but you must root and install CWM before, I have do this yesterday for TIM brand!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Return to Outer Space Outer Space with Ship Up Game

Since the release of Flappy Birds, we’ve had the “fortune” to see … more

Device Review: OnePlus One

Seemingly every day, there are a bunch of new devices being released. Some are budget devices and some are … more

Browse the Internet with the Innovative Atlas Web Browser

For the most part, Chrome, Firefox, and Dolphin Browser have no real rivals among … more

Choose from Over a Thousand Battery Styles with 3Minit Battery Mod

The battery style in stock Android looks pretty dull. It doesn’t … more