New Forums Created for Windows 10 Development

Microsoft, looking to be a player in the game of giants with their recent announcement of … more

T-Mobile Expands Its LTE Network

T-Mobile US has announced moreLTE network expansion. The carrierwill provide asignal for the700 MHz band, … more

Kernel Source Available for HTC One M8

HTC pushed the Lollipop-based Sense update to the developer edition of the HTC One M8 just a couple … more

Asus Hints at Upcoming Week-long Battery Smartwatch

Asus hinted that their next smartwatch, succesor to the elegant ZenWatch, could feature … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

MotoConnect

OP SnoDrtRider

1st June 2014, 03:29 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
44 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Does anyone use Motoconnect Chrome browser extension? It has been working great since the update for me but failing miserably tonight for some reason. Anyone having the same problems?
1st June 2014, 03:57 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 5
 
62 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I use it all the time. I tried to open earlier and it wouldnt. I also noticed my gmail tracker isn't working. Probably an issue with Chrome.
1st June 2014, 04:17 AM   |  #3  
Caseyk621's Avatar
Senior Member
Flag Rochester, NY
Thanks Meter: 188
 
552 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by SnoDrtRider

Does anyone use Motoconnect Chrome browser extension? It has been working great since the update for me but failing miserably tonight for some reason. Anyone having the same problems?

Maybe has to do with this....

Google begins blocking Chrome extensions downloaded outside their Web Store

http://phandroid.com/2014/05/27/goog...eir-web-store/


Sent From My Droid Ultra
1st June 2014, 12:55 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
44 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Seems to be working fine this morning...
28th June 2014, 07:20 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 11
 
44 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Been working fine for weeks and the past few days no connection?
Uninstalled extension re-installed cleared cache and data from app on phone. Signed in and out several times on computer... NOTHING.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes