Post Reply

Video camera freezes

OP 9wire

16th May 2014, 03:37 AM   |  #1  
9wire's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
899 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Camera works fine but as soon as you click video it locks up and after a minute or so gives the error "recording has failed". Two different roms (full wipe), several different cameras, tried pulling the sd card, no joy.
17th May 2014, 01:51 PM   |  #2  
9wire's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
899 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Nothing?
27th May 2014, 05:43 AM   |  #3  
paolofat's Avatar
Member
Flag Northern California
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by 9wire

Camera works fine but as soon as you click video it locks up and after a minute or so gives the error "recording has failed". Two different roms (full wipe), several different cameras, tried pulling the sd card, no joy.

I'm having the same problem of video recording failing. I believe it started as a result of my trying different modems while running firenote. Try as I may with going back to to the mj5 modem (flashing either thru SS or Odin), changing video capture settings, changing my ext card or saving to my int card, video recording still locks up and fails. Frustrating ! It may have something to do with the NON.HLOS file, but I don't know how to work with it.
28th May 2014, 11:10 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
362 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by 9wire

Camera works fine but as soon as you click video it locks up and after a minute or so gives the error "recording has failed".

I used to get that problem prior to the OTA KK update, but never since the update.
28th May 2014, 11:41 AM   |  #5  
9wire's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
899 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Called ATT, I'm getting a new phone under warranty. I would also occasionally get "server error, please restart camera" which brings up alot of results on google but no solutions.Hope the new phone is 4.3...
28th May 2014, 05:18 PM   |  #6  
paolofat's Avatar
Member
Flag Northern California
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: May 2008
Before I consider OTA KK updating (shudder!) I'll try the mj5 restore process .

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
29th May 2014, 12:44 AM   |  #7  
9wire's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
899 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by paolofat

Before I consider OTA KK updating (shudder!) I'll try the mj5 restore process .

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk

I installed Megas mj5 restore files in a new slot and ghe camera still didn't work. Flashed new roms with full wipe and nothing.
29th May 2014, 03:13 AM   |  #8  
paolofat's Avatar
Member
Flag Northern California
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: May 2008
I tried Meja's mj5 restore files as well without success. I'm going to try evilpotatoman's mj5 restore method.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
30th May 2014, 02:09 AM   |  #9  
9wire's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
899 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by paolofat

I tried Meja's mj5 restore files as well without success. I'm going to try evilpotatoman's mj5 restore method.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk

Update?
30th May 2014, 04:34 AM   |  #10  
paolofat's Avatar
Member
Flag Northern California
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: May 2008
I will wait till this weekend to try the restore. It seems a bit complicated and tricky to me with a long thread that I want to read thru 1st. I want to be prepared for the "worst", i.e., unbricking my phone. I'll report success or failure in regards to this video recording failure after I do the restore. Again in my case it seemed to have occurred after I was trying out different modems, but I could be wrong about that.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes