Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[4.4+] GPE Launcher - Trans Bars

OP ATTACK

18th June 2014, 05:03 PM   |  #1  
ATTACK's Avatar
OP Recognized Themer
Thanks Meter: 1,804
 
1,353 posts
Join Date:Joined: Jan 2012


GPE LAUNCHER (DEODEXED)
- v4.4.2-5
- TRANSLUCENT STATUS AND NAVIGATION BARS


INSTALL
- DOWNLOAD
- PLACE ON SDCARD
- FLASH THROUGH RECOVERY
- WIPE CACHE/DALVIK
- REBOOT


CHANGELOG
Code:
8/26/2014 - v2
- Resized to HDPI
- Fixed margins
- Fixed padding
- Resized wallpapers
- Adjusted folders
- Adjusted folder label


-------------------------------------------
- DOWNLOAD
- DOWNLOAD - v2
-------------------------------------------
Last edited by ATTACK; 26th August 2014 at 05:29 PM.
19th June 2014, 01:57 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
216 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
this may be a stupid question but does this overwrite the stock launcher? i mean since you flash it thru recovery?
Last edited by crazy4android; 19th June 2014 at 02:03 AM.
19th June 2014, 02:23 AM   |  #3  
ATTACK's Avatar
OP Recognized Themer
Thanks Meter: 1,804
 
1,353 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by crazy4android

this may be a stupid question but does this overwrite the stock launcher? i mean since you flash it thru recovery?

I forgot to test. I dont even have Homescreen installed.
It doesn't overwrite, but it doesn't play nice with the stock launcher. For now you'll need to rename the stock launcher (Homescreen.apk) to Homescreen.bak. I'll update the zip to take a backup.
The Following User Says Thank You to ATTACK For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
aosp, gpe, launcher, launcher3, translucent
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes