FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more

Cyngn Explained: Who’s Cyanogen, What’s Cyanogen OS?

While Cyanogen, Inc has been the source of many headlines lately, there … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

cannot establish google play connection server

16th May 2014, 03:55 AM |#1  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
More
how to fix this?? i get this after defrost google play.
 
 
16th May 2014, 09:19 AM |#2  
Lemon_Lime`s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

how to fix this?? i get this after defrost google play.

try to wipe dalvik cache

Sent from tapatalk using smartphone
17th May 2014, 04:45 AM |#3  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

how to fix this?? i get this after defrost google play.

Follow this instruction given by QYOBZ. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2110225
17th May 2014, 07:49 AM |#4  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by mohsen01

Follow this instruction given by QYOBZ. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2110225



i have try it but did'nt work bcoz it show "error edit sytem/etc .n one more when i see on other device the hosts file is same as well but in my phone the hosts is based on fly on mod gpu by slaid
17th May 2014, 08:02 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by wanyakuza



i have try it but did'nt work bcoz it show "error edit sytem/etc .n one more when i see on other device the hosts file is same as well but in my phone the hosts is based on fly on mod gpu by slaid

you need to be rooted, mount R/W to R/O.
17th May 2014, 08:29 AM |#6  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by mohsen01

you need to be rooted, mount R/W to R/O.

dont u clear about what i try to tell u??of course i have root my phone but it did work on when try edit hosts file.
17th May 2014, 11:21 AM |#7  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

dont u clear about what i try to tell u??of course i have root my phone but it did work on when try edit hosts file.

I cant understand what you're saying.. can u post a screenshot. what kind of error did occur.
17th May 2014, 12:58 PM |#8  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by mohsen01

I cant understand what you're saying.. can u post a screenshot. what kind of error did occur.

this the problem
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SC20140517-191217.png
Views:	17
Size:	35.7 KB
ID:	2748518  
17th May 2014, 08:22 PM |#9  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

this the problem

Because of the Fly Mod. Feature, Ad Blocking. flash other tweak, not that one, If you want though.
18th May 2014, 02:22 AM |#10  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by mohsen01

Because of the Fly Mod. Feature, Ad Blocking. flash other tweak, not that one, If you want though.

why should i flash other tweak??n one more how can i change this hosts file to make google play work?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes