MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply
Thumbs up

[SOLVED] LG F320S Clock Widget

17th May 2014, 10:59 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
56 posts
Join Date:Joined: May 2012
Hey there ... I have 2 koran variant phone (F320L and F320S)
I changed my dual clock to single one eaily on F320L but on F320S i can't find the setting .. is there any way to change it to songle clock ... It shows larger clock when i wipe to right but those 2 small clock aren't going anywhere . If i disable clock widget the large one also go away
Thanks in advance
Last edited by NaughtyDescent; 18th May 2014 at 10:09 AM.
18th May 2014, 01:29 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by NaughtyDescent

Hey there ... I have 2 koran variant phone (F320L and F320S)
I changed my dual clock to single one eaily on F320L but on F320S i can't find the setting .. is there any way to change it to songle clock ... It shows larger clock when i wipe to right but those 2 small clock aren't going anywhere . If i disable clock widget the large one also go away
Thanks in advance

I used an app called QuickShortcutMaker. Search for "roaming clock" and there will be a few hidden menu that allow you to disable dual clock.
The Following User Says Thank You to o2rim For This Useful Post: [ View ]
18th May 2014, 10:07 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
56 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by o2rim

I used an app called QuickShortcutMaker. Search for "roaming clock" and there will be a few hidden menu that allow you to disable dual clock.

yeeeaaahhhhh it's gone .. Thanku ^_^
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank