Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

CyanogenMod INTER Q+& 4.2/4.3

OP Lloir

5th September 2013, 07:56 PM   |  #1  
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Swansea
Thanks Meter: 7,142
 
5,545 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Right guys this is the Q&A Thread for the INTERNATIONAL X+ (enrc2b) ask questions and so on report bugs to me, NO OFF TOPIC i will update the 2nd post with bugs and so on.

Ask questions if you are unsure about something
Don't go off topic
I have only made this thread as a convenience, as i know you lot like to talk to us, but i will lock it if it goes super OT
STATE if you are on 10.1 or 10.2

REPORT BUGS IN THE DEVDB AND NOT HERE
Last edited by Lloir; 5th September 2013 at 08:20 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to Lloir For This Useful Post: [ View ]
5th September 2013, 07:56 PM   |  #2  
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Swansea
Thanks Meter: 7,142
 
5,545 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
First time installing CyanogenMod 10.1/10.2 to your ONE X+, or coming from another ROM:
- Read known issues ans FAQs
- Make sure you're running a proper working ClockworkMod-Recovery
- Copy GApps and CM10.1/10.2 ZIPs to your SDCard
- Boot into HBOOT (hold Volume Down at boot)
- Flash the boot.img
- Fastboot flash boot boot.img
- Reboot into recovery via the bootloader menu
- Flash CM10.1/10.2 zip from SDCard
- Flash GApps zip from SDCard
- DO A DATA WIPE / FACTORY RESET (otherwise your device will be stuck at boot)
- Reboot
- Don't restore system data using Titanium Backup!
- Restoring Apps + Data might cause problems and is not recommended, avoid it if possible!

Upgrading from earlier version of CyanogenMod 10.1/10.2:
- Copy CM10.1/10.2 ZIP to your SDCard
- Boot into Recovery
- Flash CM10.1/CM10.2 zip from SDCard
- Reboot
Last edited by Lloir; 5th September 2013 at 08:03 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to Lloir For This Useful Post: [ View ]
5th September 2013, 08:02 PM   |  #3  
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Swansea
Thanks Meter: 7,142
 
5,545 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Code:
CM10.1 NIGHTLIES BUGS

HDMI Does NOT work

Sometimes phone siginal can take up to a minute to show after a reboot\boot
Code:
CM10.2 NIGHTLIES BUGS

HDMI Does NOT work

Sometimes phone siginal can take up to a minute to show after a reboot\boot


Focal is buggy when video recording so use the standard camera app to video record
Last edited by Lloir; 7th September 2013 at 11:30 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to Lloir For This Useful Post: [ View ]
5th September 2013, 10:16 PM   |  #4  
el-Loko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
184 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
updatet from the last unofficial release to this one. menu/recent-apps button doesnt work, even no vibration.

in the "[ROM][OFFICIAL] HTC OneX+ INTER CM10.2 (4.3) Nightlies" you wrote:
DO NOT go posting in this thread, that's what the Q&A thread in well Q&A is for...

and here you wrote:
REPORT BUGS IN THE DEVDB AND NOT HERE

5th September 2013, 10:17 PM   |  #5  
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Swansea
Thanks Meter: 7,142
 
5,545 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by el-Loko

updatet from the last unofficial release to this one. menu/recent-apps button doesnt work, even no vibration.

in the "[ROM][OFFICIAL] HTC OneX+ INTER CM10.2 (4.3) Nightlies" you wrote:
DO NOT go posting in this thread, that's what the Q&A thread in well Q&A is for...

and here you wrote:
REPORT BUGS IN THE DEVDB AND NOT HERE

there's a BUG REPORTER on the DEVDB

use the new theme
The Following User Says Thank You to Lloir For This Useful Post: [ View ]
5th September 2013, 10:24 PM   |  #6  
el-Loko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
184 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Lloir

there's a BUG REPORTER on the DEVDB

use the new theme

ahhh, okay, done!
7th September 2013, 08:58 AM   |  #7  
koekiemonster's Avatar
Junior Member
Flag Almere
Thanks Meter: 3
 
17 posts
Join Date:Joined: Jun 2005
More
Lloir, you said in the old thread (http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1234) that the audio stutter was fixed in 10.2, and if I understood correctly that you are also "porting" it back to the 10.1 branch. When can we expect a new build that has these fixes?
(Also, I'm currious, how does this fixing work? Is it tuning of the parameters in /sys/module/cpu_tegra/parameters/ and /sys/module/snd_soc_tlv320aic3008/parameters/, or more hardcore sourcecode changes? And if it is the parameters, what values did you put in?)
7th September 2013, 10:15 AM   |  #8  
Notechis's Avatar
Senior Member
Flag The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Thanks Meter: 592
 
1,193 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
With todays nightly my phone doesnt boot, so I roll back to personal build
7th September 2013, 10:34 AM   |  #9  
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Swansea
Thanks Meter: 7,142
 
5,545 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Notechis

With todays nightly my phone doesnt boot, so I roll back to personal build

you are joking....it built nicely less than 6hours ago UGH i'll take a look now
7th September 2013, 10:35 AM   |  #10  
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Swansea
Thanks Meter: 7,142
 
5,545 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by koekiemonster

Lloir, you said in the old thread (http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1234) that the audio stutter was fixed in 10.2, and if I understood correctly that you are also "porting" it back to the 10.1 branch. When can we expect a new build that has these fixes?
(Also, I'm currious, how does this fixing work? Is it tuning of the parameters in /sys/module/cpu_tegra/parameters/ and /sys/module/snd_soc_tlv320aic3008/parameters/, or more hardcore sourcecode changes? And if it is the parameters, what values did you put in?)

nope literally tuning the ramdisk's cpu freq's that is all i did

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes