New Forums Created for Windows 10 Development

Microsoft, looking to be a player in the game of giants with their recent announcement of … more

T-Mobile Expands Its LTE Network

T-Mobile US has announced moreLTE network expansion. The carrierwill provide asignal for the700 MHz band, … more

Kernel Source Available for HTC One M8

HTC pushed the Lollipop-based Sense update to the developer edition of the HTC One M8 just a couple … more

Asus Hints at Upcoming Week-long Battery Smartwatch

Asus hinted that their next smartwatch, succesor to the elegant ZenWatch, could feature … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Rogers Note 3 - Moving from Canada to US

OP nguy467

17th May 2014, 07:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello all,

I will be transferring from Canada to Tacoma, WA in the next few months and am seeking some advice on what to do with my wife's Rogers Wireless Note 3 (SM-N900W8). She recently used Roger's hardware upgrade program to get the phone and really likes it. If I unlock her phone, will it work on a US carrier? What carriers do you recommend?

Also, if anyone has cable/internet suggestions for the Tacoma / JBLM area they would be appreciated.


Thanks!
18th May 2014, 06:50 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
It should work fine on T-Mobile or AT&T. Personally I use AT&T but I was on T-Mobile for years.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
21st May 2014, 03:04 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by ucliker

It should work fine on T-Mobile or AT&T. Personally I use AT&T but I was on T-Mobile for years.

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

Thanks, I was hoping to go with Verizon based on their coverage in Washington, but it looks like AT&T would work as well.
21st May 2014, 03:05 AM   |  #4  
graydiggy's Avatar
Recognized Contributor
Flag Houma, LA
Thanks Meter: 2,419
 
4,488 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Well, Verizon is a CDMA Carrier. They only use a SIM card for LTE connectivity.

Is your phone capable of CDMA and GSM?

Sent from my SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
21st May 2014, 03:49 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by graydiggy

Well, Verizon is a CDMA Carrier. They only use a SIM card for LTE connectivity.

Is your phone capable of CDMA and GSM?

Sent from my SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

No it is not, thanks for the info. AT&T it is!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes