FORUMS

Solved mods may close or delete thread

3,951 posts
Thanks Meter: 2,579
 
By cnote74, Senior Member on 20th May 2014, 01:16 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I can get data on 4.3 touchwiz roms, and used to on 4.4.2 touchwiz roms. Now I accidently flashed a rom I ported dn3 v5, but flashed wrong zip as I accidently flashed the n7100 complete with n7100 modem and kernel. On 4.3 roms tw I get data but every time I try a 4.4 2 tw rom no data. My bootloader is mk6 so knox is triggered and my apn is also correct. How can my phone be messed up for only 4.4.2 roms but not 4.3 roms?

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by cnote74; 21st May 2014 at 10:21 PM.
 
 
20th May 2014, 05:03 AM |#2  
eZdubzitmk4's Avatar
Recognized Contributor
Flag RI
Thanks Meter: 4,217
 
Donate to Me
More
Well hopefully your port is just for personal use. Don't release it.

Next I would just odin to stock and just start fresh man. That way everything will be back Q10 percent.

Sent from my NoteII
The Following 2 Users Say Thank You to eZdubzitmk4 For This Useful Post: [ View ]
20th May 2014, 05:21 AM |#3  
cnote74's Avatar
OP Senior Member
Flag oklahoma city
Thanks Meter: 2,579
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eZdubzitmk4

Well hopefully your port is just for personal use. Don't release it.

Next I would just odin to stock and just start fresh man. That way everything will be back Q10 percent.

Sent from my NoteII

It was just for fun but I am way out of practice in porting n7100 roms over. Last time I released a rom was when I had a mytouch 4G. I think it might have been a flashing error, because all roms were on external SD card downloaded ezkat and now network works again.

Sent from my SGH-I317 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes