Post Reply

[Q] after update to 4.3 all the sensors not working

OP kiolju

20th May 2014, 10:07 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
i update my xperia m to 4.3 stock rom with sony pc companion after update Proximity & Rotate & Light sensors not working.
i check *#*#7378423#*#* and this sensors not working.
i download hardware check apps and in this apps Proximity & Light sensors is working bot rotate not working.
i flash another stock rom like 4.1.2 & 4.3 O2 lite sensor activated bot other is not.
what can i do?
where to download gapps of this rom http://forum.xda-developers.com/show...7019:confused:
sorry mu english is weak
20th May 2014, 10:29 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by kiolju

i update my xperia m to 4.3 stock rom with sony pc companion after update Proximity & Rotate & Light sensors not working.
i check *#*#7378423#*#* and this sensors not working.
i download hardware check apps and in this apps Proximity & Light sensors is working bot rotate not working.
i flash another stock rom like 4.1.2 & 4.3 O2 lite sensor activated bot other is not.
what can i do?
where to download gapps of this rom http://forum.xda-developers.com/show...7019:confused:
sorry mu english is weak

any one to help me?
20th May 2014, 10:48 PM   |  #3  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by kiolju

any one to help me?

Wait, when you flash 4.1.2 or 4.2.2 do the sensors work again?

Press Thanks If I Helped!!
The Following User Says Thank You to paper13579 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2014, 04:55 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by kiolju

i update my xperia m to 4.3 stock rom with sony pc companion after update Proximity & Rotate & Light sensors not working.
i check *#*#7378423#*#* and this sensors not working.
i download hardware check apps and in this apps Proximity & Light sensors is working bot rotate not working.
i flash another stock rom like 4.1.2 & 4.3 O2 lite sensor activated bot other is not.
what can i do?
where to download gapps of this rom http://forum.xda-developers.com/show...7019:confused:
sorry mu english is weak

Quote:
Originally Posted by paper13579

Wait, when you flash 4.1.2 or 4.2.2 do the sensors work again?

Press Thanks If I Helped!!

no not working
21st May 2014, 07:57 PM   |  #5  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 250
 
684 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by kiolju

no not working

Try returning the phone to the shop because it might be faulty

Press Thanks If I Helped!!
The Following User Says Thank You to paper13579 For This Useful Post: [ View ]
21st May 2014, 08:28 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by paper13579

Try returning the phone to the shop because it might be faulty

Press Thanks If I Helped!!

i bought this device 4 month ago
it work well before update to 4.3
it work about 3 month with out any problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia M Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank