Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] i have problem with my e976

OP aqua06

22nd May 2014, 04:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: May 2013
i flashed my e976 with e97610a.kdz. didnt root. i downloaded kdz file on website. lg-firmware.com. after flashed it has restarted. but stopped with 'telcel' logo. and dont work anymore. so i installed e79510h.kdz europe open version. after flashed. it asked password.
i pushed volume up + power key. cant into recoverymode.
anyone who has kdz for e976?
or who knows password?
or how i can solve this problem?
24th May 2014, 09:13 AM   |  #2  
umair928's Avatar
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 150
 
168 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by aqua06

i flashed my e976 with e97610a.kdz. didnt root. i downloaded kdz file on website. lg-firmware.com. after flashed it has restarted. but stopped with 'telcel' logo. and dont work anymore. so i installed e79510h.kdz europe open version. after flashed. it asked password.
i pushed volume up + power key. cant into recoverymode.
anyone who has kdz for e976?
or who knows password?
or how i can solve this problem?

Had same problem when i flash 4.4 kdz on my f180l. The only option is to hard reset your device. You can see here

http://forum.xda-developers.com/show...6&postcount=33

This will also work with your device
The Following User Says Thank You to umair928 For This Useful Post: [ View ]
25th May 2014, 07:11 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by umair928

Had same problem when i flash 4.4 kdz on my f180l. The only option is to hard reset your device. You can see here

http://forum.xda-developers.com/show...6&postcount=33

This will also work with your device

vol up + power button and plug cable to pc.
it shows like this picture.
i clicked wipe.bat file on pc. and abd.exe also.
but nothing happened on my phone.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1400994599411.jpeg
Views:	23
Size:	73.9 KB
ID:	2761799  
25th May 2014, 08:24 AM   |  #4  
umair928's Avatar
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 150
 
168 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by aqua06

vol up + power button and plug cable to pc.
it shows like this picture.
i clicked wipe.bat file on pc. and abd.exe also.
but nothing happened on my phone.

you also need to install the driver for adb..
The Following User Says Thank You to umair928 For This Useful Post: [ View ]
25th May 2014, 01:40 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by umair928

you also need to install the driver for adb..

i installed driver for adb...
so...vol up +power button. and connect cable to pc.
it should show different?
what should be happen on phone?
25th May 2014, 03:26 PM   |  #6  
umair928's Avatar
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 150
 
168 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by aqua06

i installed driver for adb...
so...vol up +power button. and connect cable to pc.
it should show different?
what should be happen on phone?


The same thing happened except all things were written in korean. The phone shows same image as your phone is showing. I dont know what is wrong with you phone yesterday I tried same method on e975 and it worked perfectly..
The Following User Says Thank You to umair928 For This Useful Post: [ View ]
26th May 2014, 01:40 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by umair928


The same thing happened except all things were written in korean. The phone shows same image as your phone is showing. I dont know what is wrong with you phone yesterday I tried same method on e975 and it worked perfectly..

i flashed E97510h.kdz on my E976 with CSemergency......
and its suddenly working
it didnt work before. i dont know why, is it normal?
anyway....its working now
very thank you for your advise.....
27th May 2014, 06:51 AM   |  #8  
Junior Member
Flag Lima
Thanks Meter: 14
 
25 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
You need to complete shutdown your phone, press power key until the screen turn to complete black (and continue pressing for 5 or 10 seconds more), then, press VOLUME DOWN KEY + POWER KEY and you see a screen to hard reset your phone, press Power key again and your phone will be factory reset and restart normally. Try this without connecting to your PC. Obviously all your personal data will be delete.
27th May 2014, 08:35 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by nelrak

You need to complete shutdown your phone, press power key until the screen turn to complete black (and continue pressing for 5 or 10 seconds more), then, press VOLUME DOWN KEY + POWER KEY and you see a screen to hard reset your phone, press Power key again and your phone will be factory reset and restart normally. Try this without connecting to your PC. Obviously all your personal data will be delete.

after success flashing e97510h.kdz on my e976 with umair928's helping, i installed cm11(e975 version) but when i touch apps or setting it suddenly stopped screen with error and rebooting, so i had to re-flash e97510h.kdz(Euro open version) and it shows LG logo again and stopped booting.
i tried Vol down + power and press power and again, it shows like this...........
im trying to solve this problem again.......


i tried to flash with e97510F.kdz(hongkong version)...it worked..
i will try CM11 again ......thanks for your advise
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1400994599411.jpeg
Views:	5
Size:	73.9 KB
ID:	2765253  
Last edited by aqua06; 27th May 2014 at 09:47 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes