FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Sense 6.0 OTA Update is Live!

5,203 posts
Thanks Meter: 2,268
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Android 4.4 and Sense 6.0 update should be live and filtering through the system to stock M7VZWs.

http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/



REMEMBER:

If you are running a custom recovery or have an unlocked bootloader, DO NOT TAKE THE OTA! It will fail.
Also, if you are fully stock and wish to unlock or go S-OFF at some time in the future, DO NOT TAKE THE OTA!


If someone could download the OTA and make it available for the few remaining developers that would be great!

Otherwise, enjoy the update!
Last edited by GrayBoltWolf; 27th May 2014 at 04:39 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to GrayBoltWolf For This Useful Post: [ View ]
 
 
26th May 2014, 09:05 PM |#2  
carm01's Avatar
Senior Member
Flag Ohio - land of the boring
Thanks Meter: 182
 
More
Trying to pull it, but stating up to date. i am stock odex manually debloated, and all the update apks are in place. Anyone else having the same?
27th May 2014, 12:19 AM |#3  
Senior Member
Flag San Tan Valley
Thanks Meter: 22
 
More
I am completely stock; no update available at this time.

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
27th May 2014, 12:47 AM |#4  
dottat's Avatar
Forum Moderator
Flag york, pa
Thanks Meter: 2,716
 
Donate to Me
More
perhaps it's not a holiday where HTC is

Probably means tomorrow for VZW users.

I'm going to post an RUU for the current version rom to help some people get ready..
Last edited by dottat; 27th May 2014 at 01:12 AM.
27th May 2014, 09:01 AM |#5  
Uzephi's Avatar
Recognized Contributor
Flag Phoenix
Thanks Meter: 584
 
More
My wife got the ota notification, but fails (completely stock) to download

Sent from my Rezound using XDA Free mobile app
27th May 2014, 04:26 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 145
 
More
Can't wait for stock rooted Sense 6.0!

It still says "Certification" status on this page though: http://www.htc.com/us/go/sense-6-update/
27th May 2014, 04:41 PM |#7  
GrayBoltWolf's Avatar
OP Senior Member
Flag Raleigh, NC
Thanks Meter: 2,268
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cares

Can't wait for stock rooted Sense 6.0!

It still says "Certification" status on this page though: http://www.htc.com/us/go/sense-6-update/

It says "complete" for me.

Are you looking at the Verizon HTC One?
27th May 2014, 05:02 PM |#8  
Member
Flag Tallahassee
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by GrayTheWolf

It says "complete" for me.

Are you looking at the Verizon HTC One?

Gray, the link you posted and link Cares posted are two different links. You're both right.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	m7.jpg
Views:	338
Size:	132.1 KB
ID:	2765925  
The Following User Says Thank You to whb_3 For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 05:45 PM |#9  
synisterwolf's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,295
 
More
Quote:
Originally Posted by whb_3

Gray, the link you posted and link Cares posted are two different links. You're both right.

right hand doesn't know what the left is doing?

AFAIK the update will go live this week. From what i've heard on twitter. we just get to sit here and wait patiently
The Following User Says Thank You to synisterwolf For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 06:28 PM |#10  
Soul TKR's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 16
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by synisterwolf

right hand doesn't know what the left is doing?

AFAIK the update will go live this week. From what i've heard on twitter. we just get to sit here and wait patiently

Man I hope this helps fix the power consumption problem I've had since KitKat was installed.
27th May 2014, 06:39 PM |#11  
GrayBoltWolf's Avatar
OP Senior Member
Flag Raleigh, NC
Thanks Meter: 2,268
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Soul TKR

Man I hope this helps fix the power consumption problem I've had since KitKat was installed.

It will have the extreme power saving option.

But it sounds like you need a factory reset. It is usually a good idea to reset after an OTA. They usually don't take very well.
The Following User Says Thank You to GrayBoltWolf For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes