Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Downgrade b132

OP Alaek12

27th May 2014, 11:36 AM   |  #1  
Alaek12's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 8
 
68 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Hi ,
I have the official b132 update.app installed on my device.
I want to downgrade to b125 but i don't have root.
Can i just put the update.app for b125 and update via local update over b132 ?
Last edited by Alaek12; 27th May 2014 at 11:40 AM.
27th May 2014, 02:38 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 20
 
69 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Exactely. I just did it and it was no Problem. [emoji106]

Gesendet von meinem HUAWEI P6-U06 mit Tapatalk
The Following User Says Thank You to stuntmanmike82 For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 07:20 PM   |  #3  
astrit1's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 204
 
215 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Thumbs up Ascend P6 B125 Rom
Quote:
Originally Posted by Alaek12

Hi ,
I have the official b132 update.app installed on my device.
I want to downgrade to b125 but i don't have root.
Can i just put the update.app for b125 and update via local update over b132 ?


Yes
Just Download it here put to the dload folder into sd card and boot into Stock-Recovery it will automatic downgrade


Hit The Thanks Button If I Helped you
The Following 2 Users Say Thank You to astrit1 For This Useful Post: [ View ]
27th May 2014, 09:37 PM   |  #4  
Alaek12's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 8
 
68 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by stuntmanmike82

Exactely. I just did it and it was no Problem. [emoji106]

Gesendet von meinem HUAWEI P6-U06 mit Tapatalk

Quote:
Originally Posted by astrit1

Yes
Just Download it here put to the dload folder into sd card and boot into Stock-Recovery it will automatic downgrade


Hit The Thanks Button If I Helped you

Worked like a charm ! Thank you !
29th May 2014, 12:44 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Caracas
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by astrit1

Yes
Just Download it here put to the dload folder into sd card and boot into Stock-Recovery it will automatic downgrade


Hit The Thanks Button If I Helped you

It Works w/o any problems
29th May 2014, 11:04 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 3
 
40 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Hey, I have problem, unfortunately. I have b507 and when put b125 to dload and try instal on my phone I have error: secure lock. Anyone know what I should do?
Last edited by aknorts; 29th May 2014 at 11:08 PM.
30th May 2014, 12:21 AM   |  #7  
astrit1's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 204
 
215 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by aknorts

Hey, I have problem, unfortunately. I have b507 and when put b125 to dload and try instal on my phone I have error: secure lock. Anyone know what I should do?


Wait a minute you can not go from kitkat to jb so fast

first you need to put this dload folder here to sd card and flash it through dload methode
after it finished installing boot your device up, delete the old dload folder that you have installed and put the b125 dload folder
Now boot into recovery mode and it should downgrade


(If This Methode dont work install the B118CN Rom through the same way "dload way" and from B118CN Rom you can go and install the B125 Internatinal Rom "dload way" too.)
With Chinese Roms you can downgrade from KK to JB through dload

Sorry form my English

Hit Thanks If I Helped You
30th May 2014, 12:57 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 3
 
40 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
So first what I need instal?
30th May 2014, 01:05 AM   |  #9  
astrit1's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 204
 
215 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
More
Smile
Quote:
Originally Posted by aknorts

So first what I need instal?



First you need to install this here

After it finished installing you can install the B125
30th May 2014, 11:23 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 3
 
40 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by astrit1

First you need to install this here

After it finished installing you can install the B125

Thx, but The URL requested is invalid. Can you give other link?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes