Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,105 Members 44,914 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HTC One M7 Wi-Fi won't turn on

Tip us?
 
Florisje
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2014
Location: Den Haag
Info 2 [Q] HTC One M7 Wi-Fi won't turn on

Hello people!
A few weeks ago my wi-fi wouldn't turn on anymore, with my phone completely stock. So I tried to reboot it, wich didn't work, then a factory reset, wich also didn't work and eventually I even unlocked, rooted and flashed a new ROM on my phone, wich also didn't work! Does anyone know a solution to this? Also I'm quite new at all of this, so please bare with me :P

A few details about the phone:
Android 4.4.2
ViperOne 5.8.0

M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.55.0000
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-3.62.401.1

I was planning to reset everything using Guru Reset 3.62.401.1, but I'm quite possitive that it won't work.

Thanks for helping!
 
nateboi81
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 577
Join Date: Jul 2010
Location: Melbourne
Sounds like it's hardware related. I'd be going s off to reset tampered etc and return your phone to fully stock and send in for repair. There is a good guide on doing that on xda

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
 
Florisje
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2014
Location: Den Haag
Quote:
Originally Posted by nateboi81 View Post
Sounds like it's hardware related. I'd be going s off to reset tampered etc and return your phone to fully stock and send in for repair. There is a good guide on doing that on xda

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
Thanks for the reply, my LCD is broken too though, so last time I tried asking for a warranty repair for my microhpone they wouldn't send it away because the screen was broken... But I'll try again, thanks
 
nateboi81
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 577
Join Date: Jul 2010
Location: Melbourne
Actually if you can get s off which you will need to do for warranty anyways try updating your phone's firmware and see if that helps

Sent from my HTC One using XDA Premium 4 mobile app
 
SaHiLzZ
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 418
Posts: 1,725
Join Date: Jan 2011
Dont modify software, go for warranty!
 
nateboi81
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 577
Join Date: Jul 2010
Location: Melbourne
He's flashed a custom ROM so it will say tampered. So he will have to s off to clear it first.

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium 4 mobile app
 
Florisje
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2014
Location: Den Haag
He's right, and I have hboot 1.55, but I'll try to use rumrunner today and post if it worked!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes