FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[Q] Battery Charging Problem m7

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By Lord-e, Junior Member on 2nd June 2014, 12:45 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I recently rooted my m7 to android revolution. I think I screwed up halfway resulting in this problem. When I charge my phone and then off it, the screen only shows a charging battery symbol without showing the percentage of battery. And when I press the power button to switch it on, the screen freezes to the battery symbol while the red light goes off. The only way it seems to on it is to reset the screen by holding the power and volume down buttons together for a while which unfreezes the screen to black and then press the power button again to switch it on. However, my battery doesn't charge during the process and there was battery drain. Any idea to fix this problem? Thanks.
 
 
2nd June 2014, 03:28 PM |#2  
majmoz's Avatar
Senior Member
Flag Sonoita
Thanks Meter: 409
 
More
Quote:
Originally Posted by Lord-e

I recently rooted my m7 to android revolution. I think I screwed up halfway resulting in this problem. When I charge my phone and then off it, the screen only shows a charging battery symbol without showing the percentage of battery. And when I press the power button to switch it on, the screen freezes to the battery symbol while the red light goes off. The only way it seems to on it is to reset the screen by holding the power and volume down buttons together for a while which unfreezes the screen to black and then press the power button again to switch it on. However, my battery doesn't charge during the process and there was battery drain. Any idea to fix this problem? Thanks.

Have you tried re-installing ARHD? I would also do a full wipe to clear out any bad data. Make sure you backup your personal files before you full wipe.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes