Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,959 Members 45,255 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] CWM based recovery 6.0.4.6 boot issue

Tip us?
 
blearreaz0n
Old
#1  
blearreaz0n's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 104
Posts: 35
Join Date: May 2009
Location: Moscow
Question [Q] CWM based recovery 6.0.4.6 boot issue

Hi all,

I've tried to build CM11 and now I have the following problem: CWM (built together with CM11. Version 6.0.4.6) does not load: device's screen is black, recovery.log contains the following:

Quote:
can't open /dev/tty0: No such file or directory
framebuffer: fd 3 (240 x 320)
ioctl(): blank: Invalid argument
ioctl(): blank: Invalid argument
CWM-based Recovery v6.0.4.6
recovery filesystem table
=========================
0 /efs ext4 /dev/block/mmcblk0p3 0
1 /boot emmc /dev/block/mmcblk0p5 0
2 /recovery emmc /dev/block/mmcblk0p6 0
3 /cache ext4 /dev/block/mmcblk0p8 0
4 /system ext4 /dev/block/mmcblk0p9 0
5 /data ext4 /dev/block/mmcblk0p12 -16384
6 /preload ext4 /dev/block/mmcblk0p10 0
7 /sdcard vfat /dev/block/mmcblk1p1 0
8 /modem emmc /dev/block/mmcblk0p7 0
9 /tmp ramdisk ramdisk 0

W:Unable to get recovery.fstab info for /datadata during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /emmc during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /sd-ext during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /external_sd during fstab generation!
I:Completed outputting fstab.
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Unable to send command to vold!
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
The CWM based recovery I previousely built with CM10.1 works perfectly. I know about recovery.fstab format changes, so I've converted the old one to version 2 for the new build.
Does anyone faced the similar problem?

Thanks
The Following User Says Thank You to blearreaz0n For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jsevi83
Old
(Last edited by jsevi83; 22nd February 2014 at 05:23 PM.)
#2  
Member
Thanks Meter 39
Posts: 50
Join Date: Feb 2012
I have the exact same issue. Did you manage to solve it?

EDIT: solved it, I was using an old recovery.rc file which didn't have "export PATH /sbin:/system/bin".
 
Mirtio
Old
(Last edited by Mirtio; 1st June 2014 at 10:42 PM.)
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
Any progress on this? I can't get CWM recovery to function properly for a Tegra 3 device.

EDIT: My init.rc actually contains the line "export PATH /sbin:/system/bin"

This is my recovery.log

Code:
__bionic_open_tzdata: couldn't find any tzdata when looking for localtime!
__bionic_open_tzdata: couldn't find any tzdata when looking for GMT!
__bionic_open_tzdata: couldn't find any tzdata when looking for posixrules!
Starting recovery on Fri May 30 22:18:01 2014

can't open /dev/tty0: No such file or directory
framebuffer: fd 3 (1280 x 800)
CWM-based Recovery v6.0.4.8
recovery filesystem table
=========================
  0 /system ext4 /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/APP 0
  1 /cache ext4 /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/CAC 0
  2 /data ext4 /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/UDA -1081344
  3 /misc emmc /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/MSC 0
  4 /boot emmc /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/LNX 0
  5 /recovery emmc /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/SOS 0
  6 /staging emmc /dev/block/platform/sdhci-tegra.3/by-name/USP 0
  7 /tmp ramdisk ramdisk 0

W:Unable to get recovery.fstab info for /datadata during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /emmc during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /sdcard during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /sd-ext during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /external_sd during fstab generation!
I:Completed outputting fstab.
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Unable to send command to vold!
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
E:Error connecting to Vold! (No such file or directory)
E:Error in select (Invalid argument)
 
Mirtio
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2014
Found the error myself. The lines

Code:
service vold /sbin/minivold
    socket vold stream 0660 root mount
    ioprio be 2
were missing in my init.rc as I was basing it on the original one without checking the dependencies of CWM.
Now everything works and I also get screen output!
Tags
cwm 6.0.4.6
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes