Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question [Q] Root Xolo A1000

OP StanleyD

28th February 2013, 08:57 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
55 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Hi,

I've tried to root my phone using the Bin4ry method, however, its not working. Can anyone please suggest an alternative?
5th March 2013, 08:01 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
55 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by StanleyD

Hi,

I've tried to root my phone using the Bin4ry method, however, its not working. Can anyone please suggest an alternative?

Is there no one who can help me..??
10th March 2013, 07:43 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
want to root my xolo a1000...
hey can anybody help me to root my xolo a1000.....plz????
11th March 2013, 08:39 AM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
55 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by akshat1361

hey can anybody help me to root my xolo a1000.....plz????

Welcome to the club buddy..!!

I've been looking for a solution for weeks..no luck yet..

Do you have all the required drivers for your phone??
14th March 2013, 07:17 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
i also have a xolo a1000...i also want to root my phone...plzzz help me????
17th March 2013, 01:04 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by StanleyD

Welcome to the club buddy..!!

I've been looking for a solution for weeks..no luck yet..

Do you have all the required drivers for your phone??

nope...i don't have them...
could u help me??
21st March 2013, 01:54 PM   |  #7  
RootedRishabh's Avatar
Member
Flag Bhilwara
Thanks Meter: 43
 
79 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Talking Clone Caught!!
Hi Guys..
Look A Like of Xolo A1000 is Explay HD

http://www.myelectronicproduct.com/b...-inch-display/
31st March 2013, 12:17 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
55 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Thumbs up Root Xolo A1000 (Finally)
Hi Friends,

After searching high and low to root my Xolo A1000, i came across a method to successfully root it.

Here is the link for where you can find the steps to root XOLO A1000.

http://forum.xda-developers.com/show...6#post39393136

Please note that the given tutorial if for XOLO Q800 and uses the scatter file and recovery specifically made for that model. Please use the correct scatter file for XOLO A1000.

PS: I've attached the correct scatter file and recovery (TWRP) on this post.

Also, please refer to the attached screenshot of SP Tools to enter the correct Hex values for begin address and container length.

All the credit goes to the thread owner.

Do let me know if you face any issues.

Regards
Stanley
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Correct Hex Values_for_XoloA1000.jpg
Views:	327
Size:	29.1 KB
ID:	1846793  
Attached Files
File Type: img recovery.img - [Click for QR Code] (5.22 MB, 227 views)
File Type: txt MT6577_Android_scatter_emmc.txt - [Click for QR Code] (477 Bytes, 313 views)
Last edited by StanleyD; 31st March 2013 at 12:25 AM. Reason: Update
The Following 2 Users Say Thank You to StanleyD For This Useful Post: [ View ]
1st April 2013, 07:18 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Unhappy
Quote:
Originally Posted by StanleyD

Hi Friends,

After searching high and low to root my Xolo A1000, i came across a method to successfully root it.

Here is the link for where you can find the steps to root XOLO A1000.

http://forum.xda-developers.com/show...6#post39393136

Please note that the given tutorial if for XOLO Q800 and uses the scatter file and recovery specifically made for that model. Please use the correct scatter file for XOLO A1000.

PS: I've attached the correct scatter file and recovery (TWRP) on this post.

Also, please refer to the attached screenshot of SP Tools to enter the correct Hex values for begin address and container length.

All the credit goes to the thread owner.

Do let me know if you face any issues.

Regards
Stanley

when i start the process...by clicking write memory option...should i connect my xolo a1000 before starting the process or after starting the process...its got stuck and i cannot see any proceedings...
1st April 2013, 04:37 PM   |  #10  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
55 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by akshat1361

when i start the process...by clicking write memory option...should i connect my xolo a1000 before starting the process or after starting the process...its got stuck and i cannot see any proceedings...

Connect ur phone after u start the process..make sure ur ph is off and u have installed the vcom drives for mt6577..in case u dont have the drivers you can easily get them from google..or else let me know

The Following User Says Thank You to StanleyD For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes