FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

Z1 New firmware certified 14.3.A.0.761

103 posts
Thanks Meter: 110
 
By Djuro89, Senior Member on 24th April 2014, 02:47 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Z1 New firmware certified 14.3.A.0.761




Source:
Xperia Blog
Last edited by Djuro89; 24th April 2014 at 02:49 PM.
The Following 8 Users Say Thank You to Djuro89 For This Useful Post: [ View ]
 
 
24th April 2014, 03:02 PM |#2  
Vaith's Avatar
Senior Member
Flag Bartoszyce
Thanks Meter: 403
 
More
Certified doesn't mean this will be released.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
24th April 2014, 05:19 PM |#3  
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 50
 
More
just hope that this will be released since there are issues that are not solved yet like the fast battery drain, camera perfomance and the heating
The Following User Says Thank You to FahmyAbou For This Useful Post: [ View ]
24th April 2014, 07:22 PM |#4  
Djuro89's Avatar
OP Senior Member
Flag Zlatibor
Thanks Meter: 110
 
More
Camera Launch at me sometimes takes 6-7 sec. Just show up a black screen and so wait while the application does not load. I hope this will be fixed.
24th April 2014, 07:44 PM |#5  
Skaytex's Avatar
Junior Member
Flag Vilnius
Thanks Meter: 0
 
More
Same problem with camera than Djuro89

Sent from my C6903 using Tapatalk
24th April 2014, 08:14 PM |#6  
randymess's Avatar
Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by FahmyAbou

just hope that this will be released since there are issues that are not solved yet like the fast battery drain, camera perfomance and the heating

Fast battery drain??? I have .757 firmware and my battery lasts 2 days!! Camera performance?? Maybe, heating... don't have this problem.
The Following User Says Thank You to randymess For This Useful Post: [ View ]
24th April 2014, 08:32 PM |#7  
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 50
 
More
Quote:
Originally Posted by randymess

Fast battery drain??? I have .757 firmware and my battery lasts 2 days!! Camera performance?? Maybe, heating... don't have this problem.

Well I'm happy for you but unfortunely I'm facing these problems right now. The camera needs more than five seconds to start up, the battery lasts a day in best case scenario and most important is the heating issue. When doing intense tasks or playing games the phone gets very hot you might think it goes in flames..As far as I know I am not the only one who is facing these problems
24th April 2014, 08:43 PM |#8  
Member
Timisoara
Thanks Meter: 6
 
More
Repair your Z1 via PC Companion....do a full reset,and all this 3problems...will gone...

Sent from my C6903 using xda app-developers app
24th April 2014, 09:06 PM |#9  
Kirkymole's Avatar
Senior Member
Flag Swindon
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by ArGinTTT

Repair your Z1 via PC Companion....do a full reset,and all this 3problems...will gone...

Sent from my C6903 using xda app-developers app

No, it really won't. My battery drains in less than 6 hours, even on standby I am lucky to get anything above 8 hours, despite re flashing various firmwares and various 'repairs' on SEUS/PCC.
The Following User Says Thank You to Kirkymole For This Useful Post: [ View ]
24th April 2014, 09:44 PM |#10  
Senior Member
Flag Hannover
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by Kirkymole

No, it really won't. My battery drains in less than 6 hours, even on standby I am lucky to get anything above 8 hours, despite re flashing various firmwares and various 'repairs' on SEUS/PCC.

+1

Despite factory reset, repair and repair and repair...
The first time since 4.2.2 that I'm even facing touch problems!
Never had them before until now!

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to slim207rc For This Useful Post: [ View ]
24th April 2014, 10:46 PM |#11  
GR00VY GH0ULIE's Avatar
Senior Member
Flag Guildford Surrey
Thanks Meter: 32
 
More
.757 brought on battery drain for me too, first thought it was the various kernels I tried, Xposed modules etc. Even after complete wipe and no root and bootloader relocked still had battery drain! Loaded up KitSlim 757 and unrooted, relocked bootloader and everything seems ok so far!! I too hope .761 fixes the battery drain so I can go back to Xposed and root and all the great stuff!!

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes