Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Nandroid restore - missing android_secure.img

OP androidmonkey

28th June 2013, 11:54 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
1,196 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
I get

restoring data....
android_secure.img not found.
Skipping restore of android_secure.
Restore Complete!


What does android_secure.img consist of?
31st May 2014, 04:04 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Same problem with me too.
Any one please help as when I boot my phone after restore everything fc.. gapps error.. phone error everything
31st May 2014, 07:18 PM   |  #3  
DocHoliday77's Avatar
Recognized Contributor
Flag HuntsVegas!!!
Thanks Meter: 6,497
 
9,195 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Haven't seen that before. Make sure youre using the same version recovery you made the backup with. Does it only happen when trying to restore the data partition?

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk
17th June 2014, 07:28 PM   |  #4  
alek889's Avatar
Senior Member
Flag San Juan
Thanks Meter: 119
 
199 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I see that every time i do a backup restore but without issues..Im using CWM latest version if that help...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes