Post Reply

KitKat has brought back smearing issue

OP Sircoynie

22nd March 2014, 06:33 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Last night I was prompted to update to KitKat on my EE S4 and appear to have the dreaded smearing issue again!!!

Last Samsung I'm ever gonna buy, plagued with issues (gone through 3 SD cards with this thing as well)
22nd March 2014, 07:22 PM   |  #2  
devilsdouble's Avatar
Senior Member
Flag Calcutta
Thanks Meter: 105
 
493 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
What smearing? Where exactly do you have it? More details...
22nd March 2014, 07:29 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 20
 
90 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Yeap. I have the same problem since I got kit Kat.

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
22nd March 2014, 07:59 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by devilsdouble

What smearing? Where exactly do you have it? More details...

It was fixed in previous builds (well reduced), when moving dark images around the oled ghosts and smears. Best example is in the settings menu, scroll it up and down and you will get black and purple smears on the section lines.
22nd March 2014, 09:12 PM   |  #5  
KingOfDope's Avatar
Senior Member
Flag Rutten
Thanks Meter: 100
 
388 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Yes, same here :/ I hoped it was only my device but its the oled i think
my next phone is gonna be a xperia i think, previously I had galaxy s2
Last edited by KingOfDope; 22nd March 2014 at 09:23 PM.
23rd March 2014, 01:40 PM   |  #6  
pidocchio's Avatar
Senior Member
Flag Florence
Thanks Meter: 252
 
192 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
just updated to 4.4.2

same problem
23rd March 2014, 01:52 PM   |  #7  
HAKANN's Avatar
Senior Member
Flag Arnhem
Thanks Meter: 36
 
343 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Same problem :s
23rd March 2014, 03:42 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
134 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
same problem after i updated to 4.4.2
23rd March 2014, 03:55 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
same here also.. :( i hope samsung will do something about it.. thanks
23rd March 2014, 04:54 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 13
 
51 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
I don't know what the big deal is, 4.2.2 and 4.3 had the same issue.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 General by ThreadRank