Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,174 Members 36,062 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No network after OTG test

Tip us?
 
oliverisboss
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2014
Storage No network after OTG test

Dear xda,

Last night i tried otg on my rooted s4 clone. according to all apps installed, it is usb host capable.
So here is what i did, i used usb host diagnostics, and usb OTG helper [root]
And none of these detected my usb, but i'm sure i could get that working with a little time. The problem is that from this morning the network is not working. Literally the whole network sign has disappeared. it appears, looks for network, and disappears. I put the sim into another phone and it works fine. I the other sim from the other phone into this one, and same problem, so the problem is with the phone. I'm very worried that it cannot be fixed. did the otg cable and usb fry something in the phone (doubt it)? Do i have to flash a rom or something? Right now i'm backing up with titanium and i will try to reset. I already tried reboot multiple times.

Can anyone please help?

Thank you.
 
R_a_z_v_a_n
Old
#2  
R_a_z_v_a_n's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,749
Posts: 2,019
Join Date: Sep 2009
Location: XDA Assist Team
Quote:
Originally Posted by oliverisboss View Post
Dear xda,

Last night i tried otg on my rooted s4 clone. according to all apps installed, it is usb host capable.
So here is what i did, i used usb host diagnostics, and usb OTG helper [root]
And none of these detected my usb, but i'm sure i could get that working with a little time. The problem is that from this morning the network is not working. Literally the whole network sign has disappeared. it appears, looks for network, and disappears. I put the sim into another phone and it works fine. I the other sim from the other phone into this one, and same problem, so the problem is with the phone. I'm very worried that it cannot be fixed. did the otg cable and usb fry something in the phone (doubt it)? Do i have to flash a rom or something? Right now i'm backing up with titanium and i will try to reset. I already tried reboot multiple times.

Can anyone please help?

Thank you.
Hi,

Since your phone is a clone, you have not done much besides try to install a different ROM or try some Factory Reset from recovery.
Therefore you can track the topic below and try an update / flash.

Samsung Galaxy S4 GT-9500 Clone with MT6572 [MODs][ROMs]&[Firmware]
or
Samsung Galaxy S4 clone gti9500 mt6575 mod/custom rom/
 
oliverisboss
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by R_a_z_v_a_n View Post
Hi,

Since your phone is a clone, you have not done much besides try to install a different ROM or try some Factory Reset from recovery.
Therefore you can track the topic below and try an update / flash.

Samsung Galaxy S4 GT-9500 Clone with MT6572 [MODs][ROMs]&[Firmware]
or
Samsung Galaxy S4 clone gti9500 mt6575 mod/custom rom/
Thank you, will do.
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes