Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q]Com.carrieriq.tmobile. is it safe to remove?

OP samomamo

10th November 2011, 01:26 AM   |  #1  
samomamo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 239
 
1,003 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Hi I'm rooted is it safe to remove this app System Manager Application (com.carrieriq.tmobile)

Sent from my SGH-T989 using XDA App
10th November 2011, 01:42 AM   |  #2  
manekineko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 229
 
997 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by samomamo

Hi I'm rooted is it safe to remove this app System Manager Application (com.carrieriq.tmobile)

Sent from my SGH-T989 using XDA App

Ouch, I wasn't aware that the T-Mobile Galaxy S2 had CarrierIQ, the battery-draining performance-sapping privacy-invader.

I came from the Sprint Galaxy S2, and there was a fairly involved mod to remove it.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1286783

Hopefully one of our ROM devs here can work the same magic.
The Following User Says Thank You to manekineko For This Useful Post: [ View ]
Killbynature
10th November 2011, 03:05 AM   |  #3  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Did you flash a Rom? Because I believe its only in the stock Rom. juggernaunt Rom doesn't have this process.

Sent from my SGH-T989 using xda premium
10th November 2011, 03:43 AM   |  #4  
samomamo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 239
 
1,003 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Killbynature

Did you flash a Rom? Because I believe its only in the stock Rom. juggernaunt Rom doesn't have this process.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Are you sure it doesn't have.

Sent from my SGH-T989 using XDA App
Killbynature
10th November 2011, 04:06 AM   |  #5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
I don't see your using titanium back up omit guessing these are the only com. Processes I have are these

Sent from my SGH-T989 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1320894390421.jpg
Views:	900
Size:	27.3 KB
ID:	777978  
10th November 2011, 04:07 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
284 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
You can try using Titanium Backup to freeze it if you don't want to uninstall it.
10th November 2011, 04:17 AM   |  #7  
samomamo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 239
 
1,003 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Yes but its not going to go to booth
loop

Sent from my SGH-T989 using XDA App
10th November 2011, 04:19 AM   |  #8  
samomamo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 239
 
1,003 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
It show in Running app's

Sent from my SGH-T989 using XDA App
10th November 2011, 06:29 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
284 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by samomamo

Yes but its not going to go to booth
loop

Sent from my SGH-T989 using XDA App

What does it mean not going to go to booth loop??
Killbynature
10th November 2011, 06:30 AM   |  #10  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
I think he means boot loop.

Sent from my SGH-T989 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes