Post Reply

Lost Root After HyperDrive RLS 16

OP gsciullo17

3rd June 2014, 12:18 PM   |  #1  
OP Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Hello! The reason why I am posting here is because I don't exactly know what my problem is caused by. Yesterday, I followed Surge's method of updating to 4.4.2 with root on my Verizon Galaxy S4. That was successful, and I soon after decided that I wanted to give HyperDrive RLS 16 a try on the 4.4.2 base. I installed HyperDrive, but when when I boot up the phone, I lost all root access, safestrap, and my WiFi will not turn on. I know how to fix the WiFi issue and its an easy fix with root, but the problem is that I totally lost root. When I open up SuperSu it says that the binaries are not installed, and I cannot install safestrap to even flash the Verizon modules to get wifi working. Any help would be much appreciated, and like I said, I do not know what the problem actually is so I asked it in general questions. Thanks in advance!
Last edited by gsciullo17; 3rd June 2014 at 12:23 PM.
4th June 2014, 01:17 AM   |  #2  
Cyber Warrior's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 29
 
140 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Same thing just happened to me.. used Surges NC5 stock root and everything was fine for the past few weeks.. today I decided to try Hyperdrive, first custom ROM on this phone for me and I'm having the same exact issue as the OP.. haven't tested wifi so not sure but I've lost root and of course Safestrap custom recovery. Guess I have to Odin back.. so frustrating.
4th June 2014, 05:05 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 563
 
2,963 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Just flash the latest SuperSU zip through recovery and you should be rooted again in no time.

http://download.chainfire.eu/396/Sup...etrieve_file=1
The Following User Says Thank You to es0tericcha0s For This Useful Post: [ View ]
4th June 2014, 08:46 AM   |  #4  
Cyber Warrior's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 29
 
140 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Thanks..found the answer in the HD thread..I didn't realize I needed to flash superuser right after the ROM..lost root and SS recovery..ended up having to odin back to MK2.. Re-root and then to NC5.. it's been a long night.
8th June 2014, 01:26 AM   |  #5  
kahlil88's Avatar
Junior Member
Flag Mendocino, CA
Thanks Meter: 2
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
I was having the same problem! No root, wireless or SafeStrap. Had to downgrade to MK2 and start over. Finally running the latest HyperDrive with root and SafeStrap but no wireless, even after flashing the NC5 modules
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank