Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone lost system r/w after sense 6 ota?

OP Clselfridge

6th June 2014, 03:34 AM   |  #1  
Clselfridge's Avatar
OP Senior Member
Flag Pennsylvania
Thanks Meter: 81
 
388 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Not sure what happened. But none of the apps I have been using to write to system for various reasons are working. If I try writing to system at all it just shuts off. This has been on three different roms clean flashed. And also restored nandroids of what I was running before the ota. Any help would be appreciated.

Sent from my HTC One
8th June 2014, 05:56 AM   |  #2  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 765
 
1,546 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Sounds like read write module is not installed or possibly something in att hboot/firmware/being s-on isnt letting it write to system..not real sure this one...
Last edited by Wonders_Never_Cease; 8th June 2014 at 05:59 AM.
8th June 2014, 09:19 PM   |  #3  
Clselfridge's Avatar
OP Senior Member
Flag Pennsylvania
Thanks Meter: 81
 
388 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Not sure either. I think it's AT&T issue... I can r/w from twrp but not while phone is booted. Apps like gsam root companion do not install to priv-app like they are supposed to. I have to manually do it from twrp.

Sent from my HTC One
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes