Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Exclamation [Q] [HELP] Error when checking for OTA update!

OP KDB223

7th June 2014, 07:55 AM   |  #1  
KDB223's Avatar
OP Senior Member
Flag Liberty City
Thanks Meter: 105
 
418 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Whenever I go to Settings > About Phone > Sytem Updates , instead of checking for OTAs, it just throws up this error message.



Now, I know its not because of a custom kernel, because some guy just received the 4.4.3 OTA on the same kernel.
I have tried rebooting, only to realize that nothing happened

Anyone else facing this issue or knowing how to fix it?
7th June 2014, 08:00 AM   |  #2  
major9's Avatar
Senior Member
Flag Cochin
Thanks Meter: 50
 
146 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
I sometimes receive the same error on a locked bootloader. I think its just server overload issue or something like that from Moto's side.
7th June 2014, 10:25 AM   |  #3  
3RAN7ON's Avatar
Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 5
 
61 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by KDB223

Whenever I go to Settings > About Phone > Sytem Updates , instead of checking for OTAs, it just throws up this error message.



Now, I know its not because of a custom kernel, because some guy just received the 4.4.3 OTA on the same kernel.
I have tried rebooting, only to realize that nothing happened

Anyone else facing this issue or knowing how to fix it?

This might help you
https://www.youtube.com/watch?v=gF1KasRo2iY
7th June 2014, 11:12 AM   |  #4  
KDB223's Avatar
OP Senior Member
Flag Liberty City
Thanks Meter: 105
 
418 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by 3RAN7ON

This might help you
https://www.youtube.com/watch?v=gF1KasRo2iY

Nope. Didn't work.
I also tried the same thing for the "MotorolaOTA" app; no bueno :thumbdown:



-sent from my little moto beast
8th June 2014, 06:48 AM   |  #5  
KDB223's Avatar
OP Senior Member
Flag Liberty City
Thanks Meter: 105
 
418 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Alright, its working fine now.
I believe it was something to do with my Motorola ID not being recognized.
I simply set it up again



-sent from my little moto beast
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes