Post Reply

[Q] Prestigio multiphone PAP3400 Stock Rom

3rd June 2014, 02:57 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Witam!
Przypadkowo usunąłem plik systemowy z mojego Prestigio PAP 3400 i telefon zatrzymuje się na logo Prestigio. Czy ktoś mógłby wysłać mi Stock Rom do tego telefonu??? Proszę

Hello!
I deleted the system file from pap3400. Can someone send me a Stock rom for Prestigio PAP3400 DUO? PLEASE
Last edited by Kazek555; 3rd June 2014 at 03:01 PM.
8th June 2014, 09:20 AM   |  #2  
Junior Member
Flag Białystok
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Kazek555

Witam!
Przypadkowo usunąłem plik systemowy z mojego Prestigio PAP 3400 i telefon zatrzymuje się na logo Prestigio. Czy ktoś mógłby wysłać mi Stock Rom do tego telefonu??? Proszę

Hello!
I deleted the system file from pap3400. Can someone send me a Stock rom for Prestigio PAP3400 DUO? PLEASE

Nie wiem czy da się uratować ten telefon, powiedz który dokładnie plik usunąłeś. Możliwe, że pomoże ci ten package:

mediafire.com/download/14gtihf6seqevix/update.zip
sorry że bez linku ale zanim nie napisze 10 postów, blokują mi linki

Nie wypakowuj zipa!

Wrzuć go na kartę SD, włóż ją do telefonu, po czym uruchom go w trybie recovery (przytrzymując POWER i VOL+).
Potem dajesz install from SD i odnajdujesz go na karcie.
The Following User Says Thank You to kubinkie For This Useful Post: [ View ]
8th June 2014, 07:50 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by kubinkie

Nie wiem czy da się uratować ten telefon, powiedz który dokładnie plik usunąłeś. Możliwe, że pomoże ci ten package:

mediafire.com/download/14gtihf6seqevix/update.zip
sorry że bez linku ale zanim nie napisze 10 postów, blokują mi linki

Nie wypakowuj zipa!

Wrzuć go na kartę SD, włóż ją do telefonu, po czym uruchom go w trybie recovery (przytrzymując POWER i VOL+).
Potem dajesz install from SD i odnajdujesz go na karcie.


Nie pamiętam dokładnie, ale na pewno bootanimation.zip. A jeden folder chciałem zmienić na R/W i wtedy zaczęły pojawiać mi się komunikaty np: proces android przestał działać, proces browser przestał działać itp... Miałem zrobioną kopie zapasową ale to nic nie dało...

PS:
Twój plik nie chce mi się zainstalować, jest jakiś błąd..
-- Install /sdcard...
Installing update...
assert failed: file_getprop("/system.build.prop"
, "ro.build.fingerprint") == "alps//:4.2.2/JDQ39
/1378696766:user/relase-keys" | | file_getprop("/system.build.prop"
, "ro.build.fingerprint") == "alps//:4.2.2/JDQ39
/1386057208:user/relase-keys"
Instalation aborted.

Please continue to update your system !
Last edited by Kazek555; 8th June 2014 at 08:25 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank