Remove All Ads from XDA

[Q] Reoccurring issues sending sms

10 posts
Thanks Meter: 0
By miha11, Junior Member on 10th June 2014, 04:53 AM
Post Reply Email Thread
Hey guys,

I've been having an issue for the last little while that I can't seem to find the solution to anywhere.

A little background info:

phone is htc one m7 - rogers version running viperone 6.2.1
I've been using viperone since 6.0 and I love it. Before that I was on cleanrom.

The issue pertains to sending sms (regardless of what messaging app I use, stock, hoverchat, before that was fb messenger).

What basically happens is during an sms conversation, and at random times, I attempt to send an sms but it fails to send.
The message then sends on the second attempt, however the person i'm talking to receives a double message.

I also notice on the very left side of the status bar, near the edge, an icon appears and disappears when sending or
receiving an sms. It flashes so quickly that i cannot make out the icon. From what I notice, this happens on every send/receive message.

It's not a huge issue, but definitely an annoyance that I would like to fix.

All of your help would be greatly appreciated.
11th June 2014, 10:44 PM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
friendly bump
11th June 2014, 10:59 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 44
Originally Posted by miha11

friendly bump

Try reflashing your rom.
Try another rom.
(Make a backup of current rom first, just in case)
13th June 2014, 06:12 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
The exact same issue happened on each new version of viperone, and from what I remember, on cleanrom as well. When I did move to viperone, it was a full wipe.
Could this possibly be firmware or radio related issue?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes