Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,210 Members 49,063 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Google Play not work after flashed 4.4.3

Tip us?
 
williamlaw
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 167
Join Date: Mar 2011
Default Google Play not work after flashed 4.4.3

i have tried to flash gapps for 4.4.3, bt still not work

pls help

thanks
 
jpisini
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 224
Posts: 1,140
Join Date: Nov 2011
Location: Weymouth
Quote:
Originally Posted by williamlaw View Post
i have tried to flash gapps for 4.4.3, bt still not work

pls help

thanks
I will assume you flash CM 4.4.3, did you do a clean install? how did you do the flash?
 
williamlaw
Old
(Last edited by williamlaw; 14th June 2014 at 05:39 AM.)
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 167
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by jpisini View Post
I will assume you flash CM 4.4.3, did you do a clean install? how did you do the flash?
Dirty update from 4.4.2 only

Should I do a clean flash ?? Since many things need to set again.

Thanks
 
jpisini
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 224
Posts: 1,140
Join Date: Nov 2011
Location: Weymouth
Quote:
Originally Posted by williamlaw View Post
Dirty update from 4.4.2 only

Should I do a clean flash ?? Since many things need to set again.

Thanks
Make a backup and try the clean flash it can't hurt.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...