Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,834 Members 50,901 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] MTK droid tool - task end with ERROR

Tip us?
 
shahzz85
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2013
Default [Q] MTK droid tool - task end with ERROR

Hi...I have alcatel 4010x (MT6575)..I try to backup rom via mtk droid tool...but in the end task end with ERROR..How to solve it?..tq
 
hyperion70
Old
#2  
hyperion70's Avatar
Member
Thanks Meter 100
Posts: 35
Join Date: Dec 2013
Location: Tula
Quote:
Originally Posted by shahzz85 View Post
Hi...I have alcatel 4010x (MT6575)..I try to backup rom via mtk droid tool...but in the end task end with ERROR..How to solve it?..tq
The program requires root, root shell and busybox on your device.
 
shahzz85
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by hyperion70 View Post
The program requires root, root shell and busybox on your device.
root done...install busybox done..try several version mtk done..still same..huhu
 
hyperion70
Old
#4  
hyperion70's Avatar
Member
Thanks Meter 100
Posts: 35
Join Date: Dec 2013
Location: Tula
Quote:
Originally Posted by shahzz85 View Post
root done...install busybox done..try several version mtk done..still same..huhu
Try fix permission in cwm/TWRP recovery...
 
hyperion70
Old
#5  
hyperion70's Avatar
Member
Thanks Meter 100
Posts: 35
Join Date: Dec 2013
Location: Tula
Should be so:
Click image for larger version

Name:	0202.png
Views:	70
Size:	35.1 KB
ID:	2739155
 
shahzz85
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2013
ok..the problem solved..i just uninstall busybox and install back..tq guy for all your responses...
 
hyperion70
Old
#7  
hyperion70's Avatar
Member
Thanks Meter 100
Posts: 35
Join Date: Dec 2013
Location: Tula
And this can be to...
 
shahzz85
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by hyperion70 View Post
And this can be to...
it is possible to use that backup to be use other phone (same model)..i accidentally press format in sp flash tool..so my phone cannot on..do you know how to solve it?.
 
hyperion70
Old
#9  
hyperion70's Avatar
Member
Thanks Meter 100
Posts: 35
Join Date: Dec 2013
Location: Tula
Yes, of course. According to the instructions of the MTK Droid tools, but.. it is better to flash stock ROM from SP Flash Tool.

Sorry for my english ...
 
shahzz85
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by hyperion70 View Post
Yes, of course. According to the instructions of the MTK Droid tools, but.. it is better to flash stock ROM from SP Flash Tool.

Sorry for my english ...
i try to flash..but this error happen as per attach...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled2.png
Views:	29
Size:	122.0 KB
ID:	2745084  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes