Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,031 Members 44,830 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] just DL Acheron ROM, now app2sd isnt working? how do I get it working a

Tip us?
 
hondavxr
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Default [Q] just DL Acheron ROM, now app2sd isnt working? how do I get it working a

Just downloaded Acheron rom and it works great but I notice I lost my app2sd function. Am I missing am options in the settings? Or do I have to dl something else to make it work again. Thanks in advance.
 
btoddweber
Old
#2  
btoddweber's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1730
Posts: 2,391
Join Date: Jan 2013
Location: Knoxville
Try uninstalling folder mount in titanium backup...reboot then reinstall folder mount via the play store.

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
 
hondavxr
Old
(Last edited by hondavxr; 12th June 2014 at 12:53 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Thanks for the reply. I tried uninstalling with titanium but it can't delete or uninstall foldermount. I know that file is bad cuz it won't even load. Is there another to uninstall the file? Thanks
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes