Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,300 Members 53,209 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Get Apps to Display in Tablet Mode

Tip us?
 
dsass600
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 143
Join Date: May 2011
Question [Q] Get Apps to Display in Tablet Mode

How can I get the Spotify app to run in tablet mode on my HTC One? I'm trying to use Xposed App Settings to do it, but the app still recognizes my device as a phone. Any help will be appreciated. Thanks.

Daniel Sasson
The Following 2 Users Say Thank You to dsass600 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
neilenore
Old
#2  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 62
Join Date: Feb 2013
Location: Manila
Still having the same problem. I want to get the freemium tablet functionalities on my phone.
 
dsass600
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 143
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by neilenore View Post
Still having the same problem. I want to get the freemium tablet functionalities on my phone.
Did you manage?
 
promiseofcake
Old
#4  
promiseofcake's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 493
Join Date: Dec 2011
Location: San Francisco
I think it would be prudent to have a specific subject related to Spotify for this. I feel that many apps use DPI as the indicator for tablet mode (ex. Gmail) so I'm not sure what Spotify is doing but I am also curious. I will check on my TF201 and report in.
 
Daman09
Old
(Last edited by Daman09; 12th December 2013 at 05:50 AM.)
#5  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 144
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by promiseofcake View Post
I think it would be prudent to have a specific subject related to Spotify for this. I feel that many apps use DPI as the indicator for tablet mode (ex. Gmail) so I'm not sure what Spotify is doing but I am also curious. I will check on my TF201 and report in.
My guess is that it looks at the build.prop, don't really want to mess with it, because I probably don't know what I'm doing.
iPhone 3GS>iPhone4S>Galaxy Note i717>AT&T HTC One

Currently using: AT&T HTC One Converted to GPe
 
dsass600
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 143
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by Daman09 View Post
My guess is that it looks at the build.prop, I'm going to change mine to make it look like its a nexus 7.
Already tried. Didn't work. Also tried Market Helper to spoof my device and that didn't work either.
 
Daman09
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 144
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by dsass600 View Post
Already tried. Didn't work. Also tried Market Helper to spoof my device and that didn't work either.
Hmm, maybe there are separate tablet apks?
iPhone 3GS>iPhone4S>Galaxy Note i717>AT&T HTC One

Currently using: AT&T HTC One Converted to GPe
 
dsass600
Old
#8  
Senior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 143
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by Daman09 View Post
Hmm, maybe there are separate tablet apks?
Doubt it.
 
rbrandser
Old
#9  
rbrandser's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 174
Posts: 637
Join Date: Jan 2013
Location: North pole
Yeah, I am also curious about this, I guess spotify somehow reads build.props. someone must be able to crack this.
 
rogermontane
Old
#10  
rogermontane's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 116
Join Date: Jan 2011
If someone discover how to do it, please share.

Enviado desde mi C5303 mediante Tapatalk

ACTUAL DEVICE: Sony Xperia SP - 5303 Black
Rom: CM11 KitKat

Tags
htc, mode, spotify, tablet, xposed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes