FORUMS

[request] Original Sprint Boot and Down animation

1,349 posts
Thanks Meter: 92
 
By monyozt, Senior Member on 10th June 2014, 06:33 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
if anyone have original Bootanimation and down animation from HTC ONE M8 Sprint, can you upload here? i have taken from stock ROM, but when i replace on My M8 Harman Kardon Device nothing happen... im using Viper ROM v1.60

i replace to /system/customize/resource

here the zip i take from Stock ROM, but i've tried on my Harman Kardon, seems not working
Attached Files
File Type: zip hTC_bootup_one.zip - [Click for QR Code] (1.16 MB, 45 views)
File Type: zip hTC_downanimation.zip - [Click for QR Code] (305.6 KB, 42 views)
Last edited by monyozt; 10th June 2014 at 07:05 AM.
 
 
10th June 2014, 05:39 PM |#2  
OMJ's Avatar
Recognized Contributor
Flag MN
Thanks Meter: 10,003
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by monyozt

if anyone have original Bootanimation and down animation from HTC ONE M8 Sprint, can you upload here? i have taken from stock ROM, but when i replace on My M8 Harman Kardon Device nothing happen... im using Viper ROM v1.60

i replace to /system/customize/resource

here the zip i take from Stock ROM, but i've tried on my Harman Kardon, seems not working

the name of the zip must match what is in /system/customize/CID

ie...

Code:
  <BootConfiguration>
    <BootAnimation animation="/system/customize/resource/spcs_startup_animation.zip" audio="/system/customize/resource/HTC_Sense5_Boot.mp3" />
  </BootConfiguration>
  <ShutdownConfiguration>
    <ShutdownAnimation image_png="/system/customize/resource/spcs_shutdown_animation.zip" image="" fps="10" />
  </ShutdownConfiguration>
11th June 2014, 12:36 AM |#3  
OP Senior Member
Flag kudus
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by O.M.J

the name of the zip must match what is in /system/customize/CID

ie...

Code:
  <BootConfiguration>
    <BootAnimation animation="/system/customize/resource/spcs_startup_animation.zip" audio="/system/customize/resource/HTC_Sense5_Boot.mp3" />
  </BootConfiguration>
  <ShutdownConfiguration>
    <ShutdownAnimation image_png="/system/customize/resource/spcs_shutdown_animation.zip" image="" fps="10" />
  </ShutdownConfiguration>

viper rom original bootanimation and down animation is stored on /system/customize/resource and the name was boootanimation.zip and downanimation.zip. i try to change manually or via viper tweaks. seems not working. i dpnt know whats wrong
11th June 2014, 06:32 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 23
 
More
After you move the files to the correct folder and rename them, you have to set permissions to rw-r--r-- using ROM toolbox or similar program. Should look like attached image when permissions are set correctly.

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1402464771421.jpg
Views:	122
Size:	37.5 KB
ID:	2791937  
11th June 2014, 12:18 PM |#5  
OP Senior Member
Flag kudus
Thanks Meter: 92
 
More
Quote:
Originally Posted by bimmerbot

After you move the files to the correct folder and rename them, you have to set permissions to rw-r--r-- using ROM toolbox or similar program. Should look like attached image when permissions are set correctly.

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app

i did.. still not working
12th June 2014, 01:24 AM |#6  
SantinoInc's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 746
 
More
There is a text file you have to edit also. Go to the Matrix Bootanimation thread and read up on it. There is a Text file somewhere in SYSTEM/RESOURCE that you have to change.
12th June 2014, 01:44 AM |#7  
dased14's Avatar
Senior Member
Flag cincy,ohio
Thanks Meter: 7,147
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SantinoInc

There is a text file you have to edit also. Go to the Matrix Bootanimation thread and read up on it. There is a Text file somewhere in SYSTEM/RESOURCE that you have to change.

system/resource/CID/default.xml is that what your thinking of
16th June 2014, 05:43 PM |#8  
OP Senior Member
Flag kudus
Thanks Meter: 92
 
More
The zip i upload here was taken from stock harman kardon.. But still not working
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes