Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,925 Members 52,584 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

International Max

Tip us?
 
Wmckinnon46
Old
#1  
Wmckinnon46's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 125
Join Date: Jan 2012
Default International Max

How do I know if I have an International Max or Domestic?
 
waco2hot33
Old
#2  
waco2hot33's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 503
Join Date: Mar 2010
Location: Baltimore
I believe at the top of you bootloader screen it will say T6UL...

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk
 
Wmckinnon46
Old
#3  
Wmckinnon46's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 125
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by waco2hot33 View Post
I believe at the top of you bootloader screen it will say T6UL...

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk
Mine says "T6WHL"
 
waco2hot33
Old
(Last edited by waco2hot33; 13th June 2014 at 11:07 PM.)
#4  
waco2hot33's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 503
Join Date: Mar 2010
Location: Baltimore
Quote:
Originally Posted by Wmckinnon46 View Post
Mine says "T6WHL"
T6WHL You have the Sprint Version mines says T6WL which is Verizon no international sorry ...T6UL is International Version

Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk
 
HTCdev985
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by Wmckinnon46 View Post
Mine says "T6WHL"
Mine says the same thing. Mine is a Sprint One Max. Too bad after flashing NuSense 6.0, it doesn't work (Though it is most likely completely my fault. Doubt the Dev holds any blame there lol)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes