Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,490 Members 51,748 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can't connect to a carrier network

Tip us?
 
AbhimanyuAryan
Old
#1  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Default Can't connect to a carrier network

I flashed phantom ROM few days back then i messed out with kernel and got a firmware error....then I installed stock rom android 4.1.1 via odin ......then I installed cwm and flashed unofficial cm11 but now I get no network I shows in notification bar that I have a sim card inserted but no network....did I messed with EFS or something like that? How can I fix it?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
singhpratik87
Old
#2  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1532
Posts: 2,572
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by AbhimanyuAryan View Post
I flashed phantom ROM few days back then i messed out with kernel and got a firmware error....then I installed stock rom android 4.1.1 via odin ......then I installed cwm and flashed unofficial cm11 but now I get no network I shows in notification bar that I have a sim card inserted but no network....did I messed with EFS or something like that? How can I fix it?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Most likely you need a patched modem which is NB4
 
AbhimanyuAryan
Old
#3  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Most likely you need a patched modem which is NB4
any instructions how to do that? what to do with this with zip file? sry to sound dump [emoji29]

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
singhpratik87
Old
#4  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1532
Posts: 2,572
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by AbhimanyuAryan View Post
any instructions how to do that? what to do with this with zip file? sry to sound dump [emoji29]

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Flash it via recovery , Hopefully it works out for ya.
 
AbhimanyuAryan
Old
#5  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Flash it via recovery , Hopefully it works out for ya.
thanks....flashing

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
AbhimanyuAryan
Old
#6  
AbhimanyuAryan's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 113
Posts: 545
Join Date: Nov 2012
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Flash it via recovery , Hopefully it works out for ya.
fixed thanks could you plz explain me what was the problem? what's that modem .zip file for

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes