Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,011 Members 38,908 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Fastboot lost in .205 build

Tip us?
 
raz0r1991
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 94
Posts: 743
Join Date: Mar 2012
Location: Rio de Janeiro
Default Fastboot lost in .205 build

Please help,

After the upgrade trough flashtools to the last firmware (.205) i'm not able to get into the fastboot and flashmode mode anymore,

Tried many things, and now i'm tryng to force it trough the adb fastboot interface (depuration mode, with the device powered on) lets see how it performs, but i need help to get this working again as normally.

Thanks
 
raz0r1991
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 94
Posts: 743
Join Date: Mar 2012
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by raz0r1991 View Post
Please help,

After the upgrade trough flashtools to the last firmware (.205) i'm not able to get into the fastboot and flashmode mode anymore,

Tried many things, and now i'm tryng to force it trough the adb fastboot interface (depuration mode, with the device powered on) lets see how it performs, but i need help to get this working again as normally.

Thanks
Just for your knowledgement, now to access the fastboot/flashmode in new firmwares you must press volume key (+ or - ) power button and plug the cabble with the phone powered off.

Problem solved.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes