Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,846 Members 37,189 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] OTA .205 update and root

Tip us?
 
STALKER_88
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 135
Join Date: Jul 2010
Location: Kandy
Default [Q] OTA .205 update and root

Im using rooted 201 + recovery installed. i just got the 205 OTA update. if i update will i loose root? and if i do loose root can i root it with that new rooting app with out an issue? i mean with superuser and recovery might be an issue with it?
 
Oblox
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 445
Join Date: Oct 2012
Update and see what it does, new towelroot app works a charm if you need to re-root.

Make sure you have the ota root protection ticked in SuperSU.
 
STALKER_88
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 135
Join Date: Jul 2010
Location: Kandy
Quote:
Originally Posted by Oblox View Post
Update and see what it does, new towelroot app works a charm if you need to re-root.

Make sure you have the ota root protection ticked in SuperSU.
i dont have a option called ota root protection in my SU?
 
Oblox
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 445
Join Date: Oct 2012
If you have pro version you do, or if you have flashed version tick the box that says enable pro features and you do.
 
STALKER_88
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 135
Join Date: Jul 2010
Location: Kandy
Quote:
Originally Posted by Oblox View Post
If you have pro version you do, or if you have flashed version tick the box that says enable pro features and you do.
activated pro, but still no. there's a option called "Survival mode". is that the one?
 
Oblox
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 445
Join Date: Oct 2012
Yep thats the one.
 
STALKER_88
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 135
Join Date: Jul 2010
Location: Kandy
Quote:
Originally Posted by Oblox View Post
Yep thats the one.
alright ill give it a shot. might take a while. got to backup everything just in case.
 
STALKER_88
Old
#8  
Senior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 135
Join Date: Jul 2010
Location: Kandy
couldnt update from the OTA, gave me an error. i dont know why. so ended up flashing a stock ftf. tried towelroot and it works like a charm

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes