Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] OTA .205 update and root

OP STALKER_88

17th June 2014, 05:59 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Kandy
Thanks Meter: 8
 
141 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Im using rooted 201 + recovery installed. i just got the 205 OTA update. if i update will i loose root? and if i do loose root can i root it with that new rooting app with out an issue? i mean with superuser and recovery might be an issue with it?
17th June 2014, 06:04 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 160
 
652 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Update and see what it does, new towelroot app works a charm if you need to re-root.

Make sure you have the ota root protection ticked in SuperSU.
17th June 2014, 06:10 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Kandy
Thanks Meter: 8
 
141 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Oblox

Update and see what it does, new towelroot app works a charm if you need to re-root.

Make sure you have the ota root protection ticked in SuperSU.

i dont have a option called ota root protection in my SU?
17th June 2014, 06:16 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 160
 
652 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
If you have pro version you do, or if you have flashed version tick the box that says enable pro features and you do.
17th June 2014, 06:22 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Kandy
Thanks Meter: 8
 
141 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Oblox

If you have pro version you do, or if you have flashed version tick the box that says enable pro features and you do.

activated pro, but still no. there's a option called "Survival mode". is that the one?
17th June 2014, 06:25 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 160
 
652 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Yep thats the one.
17th June 2014, 07:18 PM   |  #7  
OP Senior Member
Flag Kandy
Thanks Meter: 8
 
141 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Oblox

Yep thats the one.

alright ill give it a shot. might take a while. got to backup everything just in case.
18th June 2014, 12:16 PM   |  #8  
OP Senior Member
Flag Kandy
Thanks Meter: 8
 
141 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
couldnt update from the OTA, gave me an error. i dont know why. so ended up flashing a stock ftf. tried towelroot and it works like a charm

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes