Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,068 Members 47,897 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Back & Menu Not Working After Flash with ODIN .Please Help

Tip us?
 
paymandragon
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: Aug 2013
Default [Q] Back & Menu Not Working After Flash with ODIN .Please Help

after i flash with odin the back & menu key not work.
sorry for bad english!
 
ImproAptoVictum
Old
#2  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by paymandragon View Post
after i flash with odin the back & menu key not work.
sorry for bad english!
Taken you flashed a suitable rom properly, just try rebooting/restarting the phone a couple of times. Might also try factory reset.
 
paymandragon
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by ImproAptoVictum View Post
Taken you flashed a suitable rom properly, just try rebooting/restarting the phone a couple of times. Might also try factory reset.
not worked. any other solution?
 
ImproAptoVictum
Old
#4  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by paymandragon View Post
not worked. any other solution?
For further suggestions, could you post a screenshot with the "About device" section of settings (with Baseband version, Kernel version and Build number).
 
paymandragon
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: Aug 2013
GT-I8190
4.1.2
I8190XXAMA4

Kernel:
3.0.31 -911083
dpi@dell169#2
KST 2013

Build Number:
JZO54K.I8190XXAMA4
The Following User Says Thank You to paymandragon For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ImproAptoVictum
Old
#6  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by paymandragon View Post
GT-I8190
4.1.2
I8190XXAMA4

Kernel:
3.0.31 -911083
dpi@dell169#2
KST 2013

Build Number:
JZO54K.I8190XXAMA4
Try performing a hard reset with Samsung Kies. If you get that your phones firmware is not supported by Kies, then you have most likely not flashed the right firmware with Odin.
 
paymandragon
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: Aug 2013
not worked.
kies says you are using latest firmware
 
ImproAptoVictum
Old
#8  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by paymandragon View Post
not worked.
kies says you are using latest firmware
In some cases this issue is caused by moisture and or humidity, which then can lead to or be a digitizer (hardware) issue too. What is your baseband version?
 
paymandragon
Old
(Last edited by paymandragon; 20th March 2014 at 01:52 AM.)
#9  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: Aug 2013
i flashed with cm11 custom rom. but still not work.
Stock Roms Don't Work Too
when i power on the phone back and menu leds blink
 
ImproAptoVictum
Old
#10  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 76
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by paymandragon View Post
i flashed with cm11 custom rom. but still not work.
Try flashing stock modem.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes