FORUMS

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

OnePlus 2 Leaked, Actually Prettier Than Expected

The OnePlus 2 launch event is mere hours away, and we have been treated to clear, … more

Walkman has stopped..

612 posts
Thanks Meter: 78
 
By alinghi100, Senior Member on 20th June 2014, 10:32 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi all, yesterday I updated my songs info with gracenote (inside walkman) but I saw that almost all of the infos and album images are wrong. So I tried to cancel all the folders inside android/data but I only deleted the pictures, not the wrong infos. So I deleted walkman with root uninstaller and I tried to install it again but now it force closes when I run it..tried multiple versions but nothing...everytime i open it it says "walkman has stopped"...i tried to put the apk inside system/app but nothing..what can I do..? Thanks in advantage..

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk
 
 
20th June 2014, 10:06 PM |#2  
alinghi100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Up...

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk
21st June 2014, 02:11 AM |#3  
styguan's Avatar
Member
Flag kuwait city
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by alinghi100

Hi all, yesterday I updated my songs info with gracenote (inside walkman) but I saw that almost all of the infos and album images are wrong. So I tried to cancel all the folders inside android/data but I only deleted the pictures, not the wrong infos. So I deleted walkman with root uninstaller and I tried to install it again but now it force closes when I run it..tried multiple versions but nothing...everytime i open it it says "walkman has stopped"...i tried to put the apk inside system/app but nothing..what can I do..? Thanks in advantage..

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk

Try to flash with flashtools tool without wiping, remove the checks in wipe data
It may reinstall the company application
21st June 2014, 11:00 AM |#4  
alinghi100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
Quote:
Originally Posted by styguan

Try to flash with flashtools tool without wiping, remove the checks in wipe data
It may reinstall the company application

Will I loose root?


Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk
Last edited by alinghi100; 21st June 2014 at 11:04 AM.
21st June 2014, 11:03 AM |#5  
styguan's Avatar
Member
Flag kuwait city
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by alinghi100

Will I loose root?


Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk

Yes,try to root again
21st June 2014, 11:04 AM |#6  
alinghi100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
I noticed that the infos are stored inside the phone. I installed google play music and the info are still there... Where are stored? Grrrrr

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk
21st June 2014, 01:06 PM |#7  
styguan's Avatar
Member
Flag kuwait city
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by alinghi100

I noticed that the infos are stored inside the phone. I installed google play music and the info are still there... Where are stored? Grrrrr

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk

i tried to search and find music info is stored in sd card /android/data/com.sonyericsson.music
The Following User Says Thank You to styguan For This Useful Post: [ View ]
21st June 2014, 01:16 PM |#8  
alinghi100's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 78
 
More
I tried but the wrong infos are still here..

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk
21st June 2014, 01:28 PM |#9  
styguan's Avatar
Member
Flag kuwait city
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by alinghi100

I tried but the wrong infos are still here..

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk

try to flash a clean rom with wiping whole data ,maybe it will solve ur problem
The Following User Says Thank You to styguan For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes