Post Reply
Lightbulb

[Q] Alcatel OT 990 unlocking

10th December 2011, 08:31 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
76 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Is there any way to unlock Alcatel OT 990? I don't won't to pay 'cause it's too expensive... Is there any way to unlock it for free? I mean on sim unlocking...
14th December 2011, 02:46 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by daxsm

Is there any way to unlock Alcatel OT 990? I don't won't to pay 'cause it's too expensive... Is there any way to unlock it for free? I mean on sim unlocking...

Thank God there is no way you can do it for free for now, how come it is too expensive for unlocking - I charge my customers 20 - 25 .
3rd January 2012, 03:30 PM   |  #3  
amltel's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
alcatel 990 unlock
hello.impossible to put in codes in the ALCATEL mistake many times. I worked it reset (Power + volume up) and now have no network any solution thanks
9th January 2012, 02:42 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by amltel

hello.impossible to put in codes in the ALCATEL mistake many times. I worked it reset (Power + volume up) and now have no network any solution thanks

I'm having the same problem with my phone. It was unlocked only for 1 provider. After inserting many times unlock codes with no success... now it asks for unlock code for all providers. I tried factory reset, still nothing helps. I get a message of unsuccessful unlock.
11th January 2012, 02:59 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
76 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Same here... Seems no one can solve this major problem :/. I've tried full reset, even flashing another rom, and flashing with quick upgrade and no solution..
21st March 2013, 04:34 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Problems
I had the same problem, no body know how solvent his issue?
Do not want to lose my phone :/

Help please
10th January 2014, 12:48 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 0
 
57 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Same problem here U.U
22nd April 2014, 12:09 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
better late then never...
Quote:
Originally Posted by daxsm

Is there any way to unlock Alcatel OT 990? I don't won't to pay 'cause it's too expensive... Is there any way to unlock it for free? I mean on sim unlocking...

Ok so ive been googeling my ass off, and getting scammed left and right to get a free unlock code for a ot991....
Then i looked at the provider nr on the sticker behind the battery...
There are the letters KPN in between the code(is a dutch provider), so i found the sim unlock sevice they provide...
Filled in a form and got my unlock code right away.

So find out the provider and the rest is easy...


hope it helps peeps with the same prob
22nd June 2014, 10:01 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
170 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Donate to Me
I can unlock it for 15$. I can even repair "No service" on ot-990. PM me if you need this service

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
alcatel ot 990 unlock unlocking sim
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank