Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Problem with reboots in the new build of cm11 4.4.4

OP garethbale

25th June 2014, 04:06 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello, my problem is that in the last unofficial build of cm 11 4.4.4 have a fault, is that when I restart the phone, goes with a lot lag until about 20 seconds and go back and go very fast, any solution? thank you! Sorry forma my bad english..
25th June 2014, 04:14 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 209
 
526 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by garethbale

Hello, my problem is that in the last unofficial build of cm 11 4.4.4 have a fault, is that when I restart the phone, goes with a lot lag until about 20 seconds and go back and go very fast, any solution? thank you! Sorry forma my bad english..

It's lag because the system hasn't loaded everything it needs. Normally there will be scripts, services that are needed to load after rebooting/booting.

It's OK behavior
25th June 2014, 04:58 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by babygau

It's lag because the system hasn't loaded everything it needs. Normally there will be scripts, services that are needed to load after rebooting/booting.

It's OK behavior

but not just happen to me right? and there is no solution? thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes