Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,219 Members 51,687 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] XDABBEB 24A touchscreen unresponsive after lock

Tip us?
 
mjbradford89
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2014
Default [Q] XDABBEB 24A touchscreen unresponsive after lock

Hi all,

Is anyone having an issue with the touchscreen being unresponsive after the screen turns off once?

I just flashed XDABBEB's 24a rom, following the instructions here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2715408.

After first booting up, the touchscreen works. But as soon as it times out/locks, the touchscreen stops working so I'm stuck at the lockscreen. The power and volume buttons still work.

I was coming from 11a so I flashed the 24a bootstack zip.

Anyone have any suggestions?

Thanks!
 
mjbradford89
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2014
Anyone have any ideas?

I went back to 12B and the issue was not there. Then I upgraded to a 24A again and the issue is still present. I also have tried a few 24A based roms and the issue is always there.

Any help at all would be appreciated. Thanks!
 
dregs
Old
(Last edited by dregs; 19th May 2014 at 07:56 PM.) Reason: addtion
#3  
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 105
Join Date: Jan 2011
open dialer
press 3845#*980# or 3845#*800#, i dont know your hidden menu entrance code
settings
update touch firmware
wait 10 sec
that s alll

Quote:
AT&T LG G2 D800 Service Menu: 3845#*800#
T-Mobile LG G2 D801 Service Menu: 3845#*801#
Verizon LG G2 VS980 Service Menu: 3845#*980#
Sprint LG G2 LS980 Service Menu: 3845#*980#
Pardus 7.4+ G2 Tweakbox
 
mjbradford89
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2014
Thanks for the reply!

Hmm neither of those codes seem to work for me. I am currently on the malladus rom. I guess the hidden menu apk wasn't included in this rom? Is there one I can flash? I am on the Verizon variant.
 
mjbradford89
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: May 2014
I actually got to it with ##PROGRAM980 but there is no settings menu. Only FIeld Tests, Device Securty, W2BI and CMAS.
 
deedscreen
Old
#6  
deedscreen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 1,046
Join Date: Nov 2010
Location: Connecticut
Have the same issue with my G3, maybe the code, update, reboot might be a fix. Anyone else have luck with the touch firmware update?
I Support Android, Wear, TV, Auto, Nexus, Silver, & More

If someone has helped you, please be sure to hit the THANKS button!
My Current Devices:
 
Code:
LG G3 T-Mobile (D851): Stock 4.4
(LG G3: Olleh F400K Korean Model)
Samsung Galaxy S3 T999: Carbon 4.4 ROM
Samsung Galaxy Tab 2 7.0"
Gionee Elife E6
Motorola Atrix HD
Motorola Photon Q
Google Chromecast
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes