Post Reply

Unhappy Rom Porter Error {Plz Help}

OP Rmyaseen

24th June 2014, 05:34 PM   |  #1  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
why this error is coming i m using Rom Porter by KINGbabasula on windows 8 32bit , error is coming in last step plz help me 2 solve it i m trying to port miui 3.2 by xprit(port rom) to xPirt.ROM_v2.0(base rom) earlier i tried with Sense.Revolution.R5 as base rom but same prblm plz help

and i did not ask permission because i m just trying i mean just learning to port so i did not ask but if u guys think i have still made a mistake den i m extremly sory u may scold me if u want
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	error porting.png
Views:	65
Size:	90.5 KB
ID:	2815323  
24th June 2014, 05:39 PM   |  #2  
nightwalkerkg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 483
 
560 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
You need to install Java.
The Following User Says Thank You to nightwalkerkg For This Useful Post: [ View ]
24th June 2014, 05:44 PM   |  #3  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by nightwalkerkg

You need to install Java.

oh thnx i will install bdw i m doing correct procedure by porting miui rom of dx to base rom of dx Sense.Revolution.R5?
24th June 2014, 05:45 PM   |  #4  
nightwalkerkg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 483
 
560 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Rmyaseen

oh thnx i will install bdw i m doing correct procedure by porting miui rom of dx to base rom of dx Sense.Revolution.R5?

Not sure if it will work but my recomendation is to use Cyanogenmod.
The Following User Says Thank You to nightwalkerkg For This Useful Post: [ View ]
24th June 2014, 09:49 PM   |  #5  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by nightwalkerkg

Not sure if it will work but my recomendation is to use Cyanogenmod.

ok thnx
25th June 2014, 02:50 PM   |  #6  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by nightwalkerkg

You need to install Java.

bro still same prblm although i downloaded java a.d updated it but no change plz help
25th June 2014, 04:49 PM   |  #7  
nightwalkerkg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 483
 
560 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Rmyaseen

bro still same prblm although i downloaded java a.d updated it but no change plz help

https://forums.bukkit.org/threads/ho...ommand.139263/
The Following User Says Thank You to nightwalkerkg For This Useful Post: [ View ]
26th June 2014, 02:20 PM   |  #8  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by nightwalkerkg

https://forums.bukkit.org/threads/ho...ommand.139263/

thnx a lot broda it worked and now it is recognised by my computer thnx
26th June 2014, 07:44 PM   |  #9  
OP Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by nightwalkerkg

https://forums.bukkit.org/threads/ho...ommand.139263/

bro what error is this now plz tel?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	xcopy.png
Views:	38
Size:	83.8 KB
ID:	2819017  
27th June 2014, 02:36 PM   |  #10  
nightwalkerkg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 483
 
560 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Rmyaseen

bro what error is this now plz tel?

You need to add a path like with the java.
There are tons of guides on google,have a look.

The Following User Says Thank You to nightwalkerkg For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes