Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,490 Members 42,683 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Xperia S /lt26i black screen no boot

Tip us?
 
peter43
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Aug 2009
Default Xperia S /lt26i black screen no boot

I hope you guys can help me revive my xperia S.
I have a strange problem with my phone and can't seem te fix it myself.
I can't boot my phone anymore.
I can get it into flash (green led) and fastboot mode (blue led) and can flash it, but without success.

If I connect my phone to the charger I only get a red led but it doesn't seem to charge.
The phone is recognized in windows and I can lock and unlock my bootloader and see the phone information.
but when I push the power button the only thing that happens is a green led for a second but nothing else.
 
TeChNoMiC
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Location: Saarbruecken
what rom?

i had the same problem, the only way for me was
flash the stock rom and then root.
 
peter43
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Aug 2009
This is what emma tells me
Xperia S JB 4.1.2 (build 6.2.B.1.96)

I have been searching for a stock rom, but can't find it.
Do you have a link ?
 
Mirhawk
Old
#4  
Mirhawk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 298
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by peter43 View Post
This is what emma tells me
Xperia S JB 4.1.2 (build 6.2.B.1.96)

I have been searching for a stock rom, but can't find it.
Do you have a link ?
A Google search makes everything easy. Here You go.
Pressing the is appreciated!
Kitkat - Carbon ROM - abcdjdj
 
TeChNoMiC
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Location: Saarbruecken
Quote:
Originally Posted by Mirhawk View Post
A Google search makes everything easy. Here You go.
Love Google Search
 
peter43
Old
#6  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Aug 2009
Thank you, thought that was a custom firmware beceause of the name.

I get the following error when I try to flash it

29/012/2014 22:12:15 - INFO - <- This level is successfully initialized
29/012/2014 22:12:15 - INFO - Flashtool Version 0.9.10.1 built on 2013-01-09 19:49:47
29/012/2014 22:12:15 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them
29/012/2014 22:12:21 - INFO - Device connected in flash mode
29/012/2014 22:12:22 - INFO - Selected LT26i_1252-0023_6.2.B.1.96_GENERIC-user_CUST_1257-6921_R3H.ftf
29/012/2014 22:12:22 - INFO - Preparing files for flashing
29/012/2014 22:12:41 - INFO - Please connect your device into flashmode.
29/012/2014 22:12:42 - INFO - Opening device for R/W
29/012/2014 22:12:43 - INFO - Reading device information
29/012/2014 22:12:58 - INFO - Unable to read from phone after having opened it.
29/012/2014 22:12:58 - INFO - trying to continue anyway
29/012/2014 22:12:58 - INFO - Start Flashing
29/012/2014 22:12:58 - INFO - Processing loader
29/012/2014 22:12:58 - INFO - Checking header
29/012/2014 22:12:58 - INFO - Ending flash session
29/012/2014 22:12:58 - ERROR - Error in processHeader : 2
29/012/2014 22:12:58 - ERROR - Error flashing. Aborted
29/012/2014 22:12:58 - INFO - Device disconnected
 
TeChNoMiC
Old
(Last edited by TeChNoMiC; 30th June 2014 at 11:05 AM.)
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Location: Saarbruecken
i think you're flashing an incorrect firmware for your bootloader.
plz download this stock rom and test again
h**p://d-h.st/e0a

if you connect in flashmod, the led is green and stay green?
 
peter43
Old
(Last edited by peter43; 30th June 2014 at 09:49 PM.)
#8  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Aug 2009
I can flash this one, but without any change.
When I push the power button the green led flashes just once.
But the enclosure where the cpu is located is getting a little warm, so I think it is doing something.
 
TeChNoMiC
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2014
Location: Saarbruecken
Quote:
Originally Posted by peter43 View Post
I can flash this one, but without any change.
When I push the power button the green led flashes just once.
But the enclosure where the cpu is located is getting a little warm, so I think it is doing something.
the green led must stay green.
you use win 8/win 8.1?

you must install the flashboot and fastboot driver.
I found this video
youtube.com/watch?v=gMra0hrZEfk
and it works
 
peter43
Old
#10  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 35
Join Date: Aug 2009
The flash ended successful so I don't think there is anything wrong with the drivers but the problem still stays.
when I push the powerbutton only the green led flashes one time nothing else.
But I think it's doing something, beceause the cpu is getting warm.

Is there a hardware diagnose tool for windows ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Hide Numbers on Your SMS and Call Logs with Reflection

How many times have you given your device to someone else in order to show them a … more

Implement Split View in Your LG G2 KitKat Rom with Automated Installer

Some of you may have remembered a story on the Portal a few weeks back … more

Cast Your Device Screen the Way it Was Meant to be with Second Screen

Not too long ago here on the XDA Portal, we covered how Google had made … more

Samsung Gear Live Unboxed the XDA Way – XDA Developer TV

XDA Developer TV Producer AdamOutleris known for his XDA Unboxingseries where … more