Post Reply

[Q] Bricked LG G2 help required

OP pema.yozer

30th June 2014, 05:17 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi Guys, I was trying to edit the build prop and have encountered a serious issue.
After the restart my mobile im continiously getting com.android.systemui has stopped as a result i cannot do any thing.

I downloaded a rom and tried flashing it adb sideload but it is ailing due to signature verification.
I got this phone as a used phone so it has a recovery which doesnt not have option for toggling the signature verification.

Please help me as ive been trying this since 12 hours now
30th June 2014, 07:46 AM   |  #2  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
i have some recovery but it doesnt have much options, just update from sd
update from cache
update from adb
wipe data/ factory reset and
update cache


if i can some one toggle signature verification off i think that shoudl work out.
30th June 2014, 10:19 AM   |  #3  
meangreenie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 645
 
2,223 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
That's factory recovery, you won't be able to flash ROMs from it.

You will probably have to flash back to stock using the guides here.
The Following User Says Thank You to meangreenie For This Useful Post: [ View ]
30th June 2014, 12:41 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
30 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
is there a way to flash twrp in and then flash any custom rom
30th June 2014, 02:00 PM   |  #5  
meangreenie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 645
 
2,223 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by pema.yozer

is there a way to flash twrp in and then flash any custom rom


not sure if there is, but I don't think so

maybe you could try adb pushing a 'good' build.prop file. On kitkat you can adb sideload kk_root.zip from ioroot using stock recovery, for example, so it maybe possible... again I'm not sure, sorry.

but it's probably quicker to just flash the whole ROM from download mode, if you check the development section there's a new easy to use flashtool, where you can choose not to wipe your data.. just make sure you flash the right kdz file
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank