Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,957 Members 55,186 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Why won't the Nook HD flash back to stock?

Tip us?
 
Corkerman
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: Dec 2012
Location: Melbourne Florida
Default [Q] Why won't the Nook HD flash back to stock?

This issue has occurred for me as well as for my sister whose Nook I'm trying to get back to stock. It says "Installing update...E:Error in /data/media/NookHD-factory-2.1.1-plainstock.zip (status 6) Installation aborted) This was a new download I just got from Lepinlar. Same thing happens when I tried flashing back to MY 2.2.1 stock before the KitKat OS worked finally. Her Nook runs CWM10 and mine ran CWM11 and I used an 8gig SD card that had previously worked for me before. Thanks guys!!
 
leapinlar
Old
#2  
leapinlar's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,626
Posts: 8,301
Join Date: Oct 2006

 
DONATE TO ME
What version of CWM are you using? You said you had been using CM11 so you are probably using too new of a version. You need a version older than v6045 to flash the plain stock zips. You can get the older versions at my HD/HD+ CWM thread linked in my signature.

Sent from my SM-T900 using XDA Premium HD app
See my Nook Color Tips Thread here,
and my Nook Color EMMC Partition Repair Thread here,
and my Nook Color Updated CM SD Installation Instructions here,
and my Nook HD/HD+ stock tips thread here
and my Nook HD/HD+ CWM Root Tools thread here
e.mote's Nook HD/HD+ Dummies Guide for installing CM10.1/CM10.2/CM11 here
 
Corkerman
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: Dec 2012
Location: Melbourne Florida
Quote:
Originally Posted by leapinlar View Post
What version of CWM are you using? You said you had been using CM11 so you are probably using too new of a version. You need a version older than v6045 to flash the plain stock zips. You can get the older versions at my HD/HD+ CWM thread linked in my signature.

Sent from my SM-T900 using XDA Premium HD app
Thanks that worked!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes