Post Reply

[Q] lg g3 text glow

OP RaiderX303

23rd June 2014, 09:24 PM   |  #1  
OP Recognized Developer
Flag Merseyside
Thanks Meter: 400
 
799 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
Has anyone with the g3 noticed any issues with text contrast issues where it looks like an old vga monitor that hadnt been auto adjusted? If there is black text on a grey or coloured background it has a white glow, if its white text on a dark background it has a black glow
24th June 2014, 09:03 PM   |  #2  
OP Recognized Developer
Flag Merseyside
Thanks Meter: 400
 
799 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
From what ive read this appears to be due to the sharpness setting used so if anyone knows how to adjust the display sharpness that would be great
25th June 2014, 02:00 PM   |  #3  
daleski75's Avatar
Senior Member
Flag Northampton
Thanks Meter: 452
 
2,527 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
This is what Erica Griffin noticed on her phone a F400K I believe do you have the same model?
25th June 2014, 02:05 PM   |  #4  
Protagoras's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 38
 
168 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RaiderX303

Has anyone with the g3 noticed any issues with text contrast issues where it looks like an old vga monitor that hadnt been auto adjusted? If there is black text on a grey or coloured background it has a white glow, if its white text on a dark background it has a black glow

Can you post a zoomed-in picture in which this is apparent? I've heard of this problem but so far haven't seen it myself on any video or picture.
25th June 2014, 02:16 PM   |  #5  
OP Recognized Developer
Flag Merseyside
Thanks Meter: 400
 
799 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More

Here's the best I could get, taken with my M8
25th June 2014, 03:44 PM   |  #6  
daleski75's Avatar
Senior Member
Flag Northampton
Thanks Meter: 452
 
2,527 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
You can clearly see that in the screenshot I hope the UK version fairs better as that could be really off putting.
25th June 2014, 04:23 PM   |  #7  
OP Recognized Developer
Flag Merseyside
Thanks Meter: 400
 
799 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Donate to Me
More
My model is the F400L
26th June 2014, 10:11 AM   |  #8  
daleski75's Avatar
Senior Member
Flag Northampton
Thanks Meter: 452
 
2,527 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by RaiderX303

My model is the F400L

I will get my UK branded one later on today so will have a look at the same place you noticed yours and will see if it's the same or not.
26th June 2014, 10:12 AM   |  #9  
Lennyuk's Avatar
Recognized Developer
Flag Essex, England
Thanks Meter: 1,481
 
5,769 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
More
hey Raider long time no see!

Mine is charging, I will check when I get to turn it on.
26th June 2014, 10:32 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
225 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Lennyuk

hey Raider long time no see!

Mine is charging, I will check when I get to turn it on.

You can turn it on straight away.

There's absolutely no need to do any kind of "first charge" procedure on phones now.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank