FORUMS

wifi issues- HELP

156 posts
Thanks Meter: 27
 
By Mister_Simon, Senior Member on 30th June 2014, 06:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
---SOLVED--

So, Im not normally this impatient and haphazard but my internal storage was FULL (with very few apps installed) and my irritation blew over.
I went into the root (/) and deleted everything inside.
I got confused thinking that system files would be stored in a seperate partition (sdcard/emmc).
Needless to say, I flashed a ROM and everything looks okay (side note, formatted cache, system, firmware i.e the works on CWM)

HOWEVER, the wifi is broken. I try and switch the toggle to the On position, but it remains dark grey and eventually slides back.
The quicktoggle doesnt even switch to an ON position.

Im not an expert, but I believe it might be a Firmware issue / driver issue.
Can anyone help me by diagnosing and a small step by step fix?

Much appreciated.

Ps(no CWM backups available)
Last edited by Mister_Simon; 1st July 2014 at 12:45 AM. Reason: solved
 
 
30th June 2014, 08:06 PM |#2  
audit13's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 2,098
 
More
This might help: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2531550

You could also try flashing back to stock which may not be a bad idea since there was a modem update included with ATT's latest OTA.update.
The Following User Says Thank You to audit13 For This Useful Post: [ View ]
1st July 2014, 12:45 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by audit13

This might help: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2531550

You could also try flashing back to stock which may not be a bad idea since there was a modem update included with ATT's latest OTA.update.

THANKS A LOT. worked like a charm.
didnt honestly expect it to be such a simple fix.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes