5,595,196 Members 44,886 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

JOGGR Config Utility

Tip us?
 
jse75
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Dec 2003
Default Never mind...

Got this from www.smartphonethoughts.com just now:

Well that sure didn't take long. Just 1 day after the Dash hit the streets, akil, staulkor, and some others over at Howard Forums has found a way to change the functionality of the volume jogger on the Dash to include scrolling and launching programs. You'll need to modify the registry to get this to work. So, make sure you back things up before making any changes. Here are the changes you need to make to get this working.

To Enable Scrolling:
HKCU\ControlPanel\JogBar\Settings\SwitchToAudioFun c = 0

Tap on Bottom Key Launches IE Mobile:
HKCU\ControlPanel\JogBar\Settings\BottomKeyApplica tionName = \Windows\iexplore.exe

Tap on Top Key Performs Back
HKCU\ControlPanel\JobBar\Settings\TopKeyApplicatio nName = BACK

You can replace any these with your favourite applications. Other common applications would be START (to Launch the Start menu), \Windows\tmail.exe to launch Outlook Mobile, or http://www.SmartphoneThoughts.com to launch IE Mobile with your favourite website Wink Let us know how you make out!
 
mrf1022
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Oct 2006
Location: Florida
Default JOGGR Config Utility

Here is a utility I wrote that will let you change almost all of the JOGGR settings on the phone. It will also let you change the apps that launch when you press the Camera key and the T-Zones key. The app shortcuts must be in the shortcut file format because I didn't know enough about the Windows CE LNK format to simply let you pick an EXE.

I am going to add support to let you change the apps that launch from the JOGGR bar, but wanted to get this version out now so you don't have to dig through the registry to get scrolling working.

It requires the .NET CF 2.0 or higher.
Attached Files
File Type: zip DashConfig.zip - [Click for QR Code] (7.4 KB, 2282 views)
 
am-imate
Old
#13  
am-imate's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 75
Join Date: Feb 2004
Location: Cayman Islands
Sweet, good job! Will give it a shot.

This would be a good base for a simple DASH/S620 tweak util.. 'Cause there's a couple good tweaks out there as well.
K-JAM & S620
Country: Cayman Islands
GSM: Cable & Wireless
 
etperez22
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2006
Is there a way to do this on the Dash without having the touch strip/jogger enabled. So basically all I want it to do is silince the ringer.
 
pphi
Old
#15  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 58
Join Date: Oct 2006
which compact framework .net am I to install? I tried installing the ARM versions but they refused to install on the Dash.
 
mrf1022
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Oct 2006
Location: Florida
Quote:
Originally Posted by pphi View Post
which compact framework .net am I to install? I tried installing the ARM versions but they refused to install on the Dash.
The version for the ARMV4I is the correct one. Try the installer at http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en. That link will take you to the .NET CF 2 SP1 MSI file.
 
jcjdoss
Old
#17  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 36
Join Date: Apr 2006
Works like a charm. Very nice job
 
etperez22
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2006
I have .NET CF 2.0 spk1 with a T-Mobile DASH.

But still does not work
 
mrf1022
Old
#19  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Oct 2006
Location: Florida
Quote:
Originally Posted by etperez22 View Post
I have .NET CF 2.0 spk1 with a T-Mobile DASH.
But still does not work
What doesn't it do? Does it even run?
 
etperez22
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2006
Basically when I run it it gives an Error.

An unexpected error has occurred in the DashConfig.exe
Select Quit and then restart this program or select Details for more information.

When I hit details:

UnauthorizedAccessException
at System.IO.__Error.WinIOError()
blah blah blah.. basically a whole lot of errors

I would love for this to work..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android App Review: Lock it Down with Lockdown Pro – XDA Developer TV

Our smartphones are our lives. They store our contacts, emails, … more

Get the AOSP Lock Screen on Your ICS-Powered Samsung Device

Android is the only popular mobile operating system that allows users, … more

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more