Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

pBar - 1.4 has Wireless Manager

OP nncuong

1st December 2006, 06:14 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
119 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
I 've made my task manager, smart close, battery indicator.

- Tap on [X] button for smart close
- Tap and move on [X] button for minimize
- Tap and hold for popup-menu
- Can show battery indicator in task bar
- Can show Date, GMT time, Zodiac time, memory, power percent in task bar
- Can show Favorite Programs in popup-menu
- Can show Running Programs in popup-menu (task manager)
- Can show more function button in popup-menu
- Can open multi excel file




_________________________________________

7 System buttons (on firt menu item)
- Close: Close current program
- Minimize: Minimize current program and active next window, if current dialog is popup style, it can't minimize.
- Close All: Close all running program.
- Close Inactives: Close all Inactive Programs, except running program.
- Today: Active Today screean.
- Options: Go to options dialog, you can change some setting.
- About:
7 Tool buttons (on last menu item)
- Turn off device:
- Turn off screen: usefull when playing.
- Rotate: rotate screen (WM2003SE, WM2005)
- Soft reset.
- Add Exceptions: Add current program to exception list, when you tap on [X] button, it doesn't close.
- Add Favorites: Add current program to Favorite. When you check in Show favorites menu, in popup menu has icons and shortcut to your favorite programs.
- Exit pBar: exit pBar if you want to.

_________________________________________
Sory, I write English very bad



13/08/2007:
pBar 1.4 beta
- Has 9 shortcuts
- Add Phone, Wifi, Blue tooth status and on / off button
- Fix display in WM6
- Can change Date format



16/06/2010:

Fix for new Phone: TP2, HD2, ...

Download: http://www.lyso.vn/phudong/pbar.zip




IF u using Pbar now and want new version Pbar better.Give me your support ...!

>>>>>>PAYPAL Donate<<<<<<<
Attached Files
File Type: zip pBar_12_qvga_e.zip - [Click for QR Code] (20.1 KB, 14638 views)
File Type: zip pBar_12_vga_e.zip - [Click for QR Code] (24.8 KB, 3459 views)
File Type: zip pBar_14_all.zip - [Click for QR Code] (30.5 KB, 10511 views)
Last edited by nncuong; 9th October 2010 at 02:24 AM. Reason: Update new version
1st December 2006, 06:49 PM   |  #2  
blazoner's Avatar
Senior Member
Flag Jacksonville, FL
Thanks Meter: 1
 
140 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Sounds nice, pics please?
4th December 2006, 12:47 AM   |  #3  
LordDeath's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
1,070 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
very nice! on my qvga device the clock is over the battery and volume indicators but it's only a cosmetic bug.
4th December 2006, 01:28 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 6
 
1,334 posts
Join Date:Joined: Jan 2006
More
Thumbs up
I haven't got the problem. Usuing WM2003SE Seems to work like a charm..



thanks
4th December 2006, 02:57 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
119 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
Quote:
Originally Posted by LordDeath

very nice! on my qvga device the clock is over the battery and volume indicators but it's only a cosmetic bug.

You must set time format is "HH:mm:ss tt" or "hh:mm:ss tt", if you went to options, you must soft-reset your device
4th December 2006, 02:30 PM   |  #6  
LordDeath's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 52
 
1,070 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Quote:
Originally Posted by nncuong

You must set time format is &quot;HH:mm:ss tt&quot; or &quot;hh:mm:ss tt&quot;, if you went to options, you must soft-reset your device

nice tipp! i will try it right now

edit: where can i change the timeformat? i can't find anything about that in the options.
Last edited by LordDeath; 4th December 2006 at 02:43 PM.
4th December 2006, 03:10 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Hønefoss
Thanks Meter: 45
 
687 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
More
Quote:
Originally Posted by hendrixus

I haven't got the problem. Usuing WM2003SE Seems to work like a charm..



thanks

Hi!

Where did you get the device lock utility on your today screen? I have only seen this utility on WM5.

PK
5th December 2006, 03:41 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 183
 
3,001 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
Thanks, very nice!

I can now stop using Spb Plus totally!

BTW, I find the Exceptions input method in options rather difficult to use, i.e. we need to know the full path of the executable file to put it in. Hope you can improve on that.

Thanks once again.
5th December 2006, 08:12 AM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
119 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
I'm sory for full guide.
1. Add Program to Exception list:
- When in running program, show popup-menu (by tap and hold on [x] botton or tap on popup button) then tap on Add to Exceptions button (5th button).
- Or, in option, choice Exceptions tab. Fill file name (case-sensitive and include ext.) and tap on [Add]

2. Add Program to Favorites list:
- When in running program, show popup-menu (by tap and hold on [x] botton or tap on popup button) then tap on Add to Favorites button (6th button).
- Or, in option, choice Favorites tab. Fill file name, full path and tap on [Add]

3. Change Time format.
When you go to Option, time format is changed to "hh:mm:ss tt". If you want to manual change, plz go to Setting->System->Regional Settings->Time.
5th December 2006, 08:52 AM   |  #10  
Senior Member
Flag Selangor
Thanks Meter: 0
 
204 posts
Join Date:Joined: Oct 2005
More
Quote:
Originally Posted by nncuong

3. Change Time format.
When you go to Option, time format is changed to "hh:mm:ss tt". If you want to manual change, plz go to Setting->System->Regional Settings->Time.

Even I have change the time format as recommended but still I lost the volume, Signal strength icon. Pls help

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes