FORUMS

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more

LG G4 XDA Forum Opened

LG’s latest & greatest is just a few hours away from launching, and with so many power users that are … more

Android Wear Close to Running on Samsung Gear 2

Android is an OS that can sometimes be ported to run on devices not designed to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

The Crossbow RDP in Windows Mobile 5.0

4th February 2007, 11:38 PM |#1  
JayRayMee.NL's Avatar
OP Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 1
 
More
The Remote Desktop Client in Crossbow is perfect: just the same as the desktop edition. The possibilty to run in true full screen, 16-bit colors, playing sounds through the Universal's speakers, has an exchangable clipboard, fast rendering, etc. etc.

The one (Terminal Services) in Windows Mobile 5.0 is not much compared to that new one.
Is there a possibility to run the Crossbow version in WM5, or is there a third party alternative, as good as the new RDP Mobile?

Thanks.
 
 
13th February 2007, 09:16 PM |#2  
JayRayMee.NL's Avatar
OP Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 1
 
More
Hi,

No one knows?
26th February 2007, 04:25 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
z2 remote2pc is the best i think... colored.. you can download files from pc..

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=16879
27th February 2007, 03:20 AM |#4  
Member
Flag N 36 32.2835 W 080 37.8739
Thanks Meter: 0
 
More
here is the crossbow rdp program. works 10x better than tsc thats in wm5
Attached Files
File Type: cab WM6 RDP-Finster.cab - [Click for QR Code] (740.1 KB, 20095 views)
28th February 2007, 06:50 PM |#5  
thisguyinoc's Avatar
Senior Member
Flag Orange County, CA
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by madmattco

here is the crossbow rdp program. works 10x better than tsc thats in wm5

I installed this on my PPC6700 WM5, and works great, except I can't use the keyboard . Any body else experience this?
28th February 2007, 07:55 PM |#6  
JayRayMee.NL's Avatar
OP Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 1
 
More
Thanks, that's great!! The RDP works perfect as it should in Crossbow on a WM5 device.
Did you extract the RDP from a Crossbow ROM? If so, would it be possible to extract the new Internet Explorer Mobile as well?

Thanks again!!
28th February 2007, 08:28 PM |#7  
Retired Moderator
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by JayRayMee.NL

The Remote Desktop Client in Crossbow is perfect: just the same as the desktop edition. The possibilty to run in true full screen, 16-bit colors, playing sounds through the Universal's speakers, has an exchangable clipboard, fast rendering, etc. etc.

The one (Terminal Services) in Windows Mobile 5.0 is not much compared to that new one.
Is there a possibility to run the Crossbow version in WM5, or is there a third party alternative, as good as the new RDP Mobile?

Thanks.

Nope, there aren't any REAL alternatives - see my related article at http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=288506 .

BTW, unrtunatey, the WM6 RDP client can't transfer files, unlike some of the H/PC .NET implementations - and, of course, the desktop Windows one
26th March 2007, 09:15 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
It is working on Smartphone WM5
I just installed this on my wm5 smartphone and it is working just fine
you need SPHelper to emulate mouse pointer


THANKS
30th March 2007, 03:26 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by thisguyinoc

I installed this on my PPC6700 WM5, and works great, except I can't use the keyboard . Any body else experience this?

Keyboard disabled for me too, WM5 on an XDA-Exec. Bit of shame really...would be nice if someone had found a fix already...
4th April 2007, 10:01 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
A solution that work is to use the Windows virtual keyboard (somewhere in accessories). It's like the PPC keyboard, but on the remote computer. It works... Until a better fix...

Regards
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes