Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

The Crossbow RDP in Windows Mobile 5.0

OP JayRayMee.NL

5th February 2007, 12:38 AM   |  #1  
JayRayMee.NL's Avatar
OP Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 1
 
269 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
More
The Remote Desktop Client in Crossbow is perfect: just the same as the desktop edition. The possibilty to run in true full screen, 16-bit colors, playing sounds through the Universal's speakers, has an exchangable clipboard, fast rendering, etc. etc.

The one (Terminal Services) in Windows Mobile 5.0 is not much compared to that new one.
Is there a possibility to run the Crossbow version in WM5, or is there a third party alternative, as good as the new RDP Mobile?

Thanks.
13th February 2007, 10:16 PM   |  #2  
JayRayMee.NL's Avatar
OP Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 1
 
269 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
More
Hi,

No one knows?
26th February 2007, 05:25 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2004
z2 remote2pc is the best i think... colored.. you can download files from pc..

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=16879
27th February 2007, 04:20 AM   |  #4  
Member
Flag N 36 32.2835 W 080 37.8739
Thanks Meter: 0
 
65 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
here is the crossbow rdp program. works 10x better than tsc thats in wm5
Attached Files
File Type: cab WM6 RDP-Finster.cab - [Click for QR Code] (740.1 KB, 19893 views)
28th February 2007, 07:50 PM   |  #5  
thisguyinoc's Avatar
Senior Member
Flag Orange County, CA
Thanks Meter: 5
 
156 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by madmattco

here is the crossbow rdp program. works 10x better than tsc thats in wm5

I installed this on my PPC6700 WM5, and works great, except I can't use the keyboard . Any body else experience this?
28th February 2007, 08:55 PM   |  #6  
JayRayMee.NL's Avatar
OP Senior Member
Flag Zoetermeer
Thanks Meter: 1
 
269 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
More
Thanks, that's great!! The RDP works perfect as it should in Crossbow on a WM5 device.
Did you extract the RDP from a Crossbow ROM? If so, would it be possible to extract the new Internet Explorer Mobile as well?

Thanks again!!
28th February 2007, 09:28 PM   |  #7  
Retired Moderator
Thanks Meter: 15
 
5,390 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by JayRayMee.NL

The Remote Desktop Client in Crossbow is perfect: just the same as the desktop edition. The possibilty to run in true full screen, 16-bit colors, playing sounds through the Universal's speakers, has an exchangable clipboard, fast rendering, etc. etc.

The one (Terminal Services) in Windows Mobile 5.0 is not much compared to that new one.
Is there a possibility to run the Crossbow version in WM5, or is there a third party alternative, as good as the new RDP Mobile?

Thanks.

Nope, there aren't any REAL alternatives - see my related article at http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=288506 .

BTW, unrtunatey, the WM6 RDP client can't transfer files, unlike some of the H/PC .NET implementations - and, of course, the desktop Windows one
26th March 2007, 10:15 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
It is working on Smartphone WM5
I just installed this on my wm5 smartphone and it is working just fine
you need SPHelper to emulate mouse pointer


THANKS
30th March 2007, 04:26 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by thisguyinoc

I installed this on my PPC6700 WM5, and works great, except I can't use the keyboard . Any body else experience this?

Keyboard disabled for me too, WM5 on an XDA-Exec. Bit of shame really...would be nice if someone had found a fix already...
4th April 2007, 11:01 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
A solution that work is to use the Windows virtual keyboard (somewhere in accessories). It's like the PPC keyboard, but on the remote computer. It works... Until a better fix...

Regards

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes