Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,156 Members 40,119 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

The Crossbow RDP in Windows Mobile 5.0

Tip us?
 
JayRayMee.NL
Old
#1  
JayRayMee.NL's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 269
Join Date: Dec 2005
Location: Zoetermeer
Default The Crossbow RDP in Windows Mobile 5.0

The Remote Desktop Client in Crossbow is perfect: just the same as the desktop edition. The possibilty to run in true full screen, 16-bit colors, playing sounds through the Universal's speakers, has an exchangable clipboard, fast rendering, etc. etc.

The one (Terminal Services) in Windows Mobile 5.0 is not much compared to that new one.
Is there a possibility to run the Crossbow version in WM5, or is there a third party alternative, as good as the new RDP Mobile?

Thanks.
Greetz,

Jeremy
WinMo.nl
 
JayRayMee.NL
Old
#2  
JayRayMee.NL's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 269
Join Date: Dec 2005
Location: Zoetermeer
Hi,

No one knows?
Greetz,

Jeremy
WinMo.nl
 
alperenc
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Feb 2004
z2 remote2pc is the best i think... colored.. you can download files from pc..

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=16879
 
madmattco
Old
#4  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 65
Join Date: Jan 2007
Location: N 36 32.2835 W 080 37.8739
here is the crossbow rdp program. works 10x better than tsc thats in wm5
Attached Files
File Type: cab WM6 RDP-Finster.cab - [Click for QR Code] (740.1 KB, 19691 views)
Current phones - Samsung Skyrocket At&t, Samsung Captivate At&t, LG G2x T-Mobile

The power of LTE


The power of 4G
 
thisguyinoc
Old
#5  
thisguyinoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 155
Join Date: Feb 2007
Location: Orange County, CA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by madmattco View Post
here is the crossbow rdp program. works 10x better than tsc thats in wm5
I installed this on my PPC6700 WM5, and works great, except I can't use the keyboard . Any body else experience this?
 
JayRayMee.NL
Old
#6  
JayRayMee.NL's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 269
Join Date: Dec 2005
Location: Zoetermeer
Thanks, that's great!! The RDP works perfect as it should in Crossbow on a WM5 device.
Did you extract the RDP from a Crossbow ROM? If so, would it be possible to extract the new Internet Explorer Mobile as well?

Thanks again!!
Greetz,

Jeremy
WinMo.nl
 
Menneisyys
Old
#7  
Retired Moderator
Thanks Meter 10
Posts: 5,381
Join Date: Jul 2005
Quote:
Originally Posted by JayRayMee.NL View Post
The Remote Desktop Client in Crossbow is perfect: just the same as the desktop edition. The possibilty to run in true full screen, 16-bit colors, playing sounds through the Universal's speakers, has an exchangable clipboard, fast rendering, etc. etc.

The one (Terminal Services) in Windows Mobile 5.0 is not much compared to that new one.
Is there a possibility to run the Crossbow version in WM5, or is there a third party alternative, as good as the new RDP Mobile?

Thanks.
Nope, there aren't any REAL alternatives - see my related article at http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=288506 .

BTW, unrtunatey, the WM6 RDP client can't transfer files, unlike some of the H/PC .NET implementations - and, of course, the desktop Windows one
Microsoft MVP - Mobile Devices, 2006, 2007, 2008. Make sure you follow my PPC & SP Mag Expert blog HERE.
 
peter3k
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2007
Default It is working on Smartphone WM5

I just installed this on my wm5 smartphone and it is working just fine
you need SPHelper to emulate mouse pointer


THANKS
 
bifor
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by thisguyinoc View Post
I installed this on my PPC6700 WM5, and works great, except I can't use the keyboard . Any body else experience this?
Keyboard disabled for me too, WM5 on an XDA-Exec. Bit of shame really...would be nice if someone had found a fix already...
 
fgraf
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2006
A solution that work is to use the Windows virtual keyboard (somewhere in accessories). It's like the PPC keyboard, but on the remote computer. It works... Until a better fix...

Regards

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...